RAK – přijít o Raka je HŘÍCH, protože NIKDO NENÍ TAK DOBRÝ, SPRAVEDLNÝ A ČESTNÝ a nikdo nemiluje TAK MOC jako Rak!

Bez sebemenšího přehánění lze říci, že neexistuje větší a lepší duch než duch Raka. Stejně tak neexistuje nikdo tak spravedlivý a čestný jako Rak. A nyní se začínáme mít rádi. Ach, láska. Nebýt lásky, měl by Rak snadný život. Byla to láska, která přinesla nejvíce slz. Rak je známý tím, jak moc miluje. Je známý tím, že je emocionální a že mu nikdy nedojde láska. Rak potřebuje hodně lásky, pozornosti a náklonnosti. Je však třeba říci, že Rak není vůči lásce sobecký.

Hodně žádá, ale mnohem více dává. Bez ohledu na to, kolik lásky dáte vy, Rak jí dá nejméně dvakrát tolik. Žádné souhvězdí nedokáže milovat tak silně jako Rak. Rak dává dostatek lásky každému, což z něj dělá nejlepšího partnera, nejlepšího přítele a nejlepšího rodiče. Rak od sebe nic nevyžaduje. Zdá se, že je snadné dát mu vše, co potřebuje, ale ve skutečnosti mu to často někdo vezme a nezíská. Jediné, co potřebuje, jsou věci příliš cenné, než aby se daly koupit: láska, péče a pozornost.

Rak je velmi připoutaný k lidem, které miluje, a ke svým blízkým, aby si nedělal starosti, ale přehnaně. Neustále má strach, že se stane něco špatného.

Pokračování na další starně