Slučitelnost v lásce a manželství podle data narození. Numerologický výpočet

Čtyřka

V téhle dvojici se partneři cítí velmi komfortně. Zvolili si klid a stabilitu. Je to svazek dvou konzervativních osobností. Je docela možné, že partner byl a je – a dodejme rovnou, že nejspíš i bude – jejich jednou jedinou láskou. Jejich vztah s velkou pravděpobností vydrží velice dlouho.

Je to vztah naplněný harmonií. Mezi touto ženou a mužem panuje skutečná duchovní blízkost. Jeden druhému se snaží dát lásku, péči a pozornost. Veškerou negativitu prožívají raději mimo své soužití, ve vnějším světě.

Pětka

Pětka je číslem lásky. Výrazný, vášnivý vztah, v němž to ty dva k sobě přitahuje s neúprosnou, nepřekonatelnou silou. Pokud se v něm podaří mužovi i ženě nalézt nejenom sexuální, ale také duševní blízkost, bude to vztah mimořádně úspěšný.

Velmi důležité pro ně bude čas od času zapomenout na vlastní já, na svůj zájem a naslouchat více partnerovi, snažit se pochopit jeho přání a potřeby. Pak bude vztah naplněn štěstím a souladem.

Vztah podle pětky, to je takový vztah, který často vidíme v nějakém romantickém filmu. Sní o něm všichni, většinou si ale neuvědomují jeho skrytou stránku, která vyžaduje na vztahu pracovat.

Šestka

Stojí oba pevně nohama na zemi, jsou to dva realisté. Těžko se někdy budou vznášet v oblacích. V byznysu by to mohli být partneři přímo dokonalí, ovšem ve vztahu se občas může výrazně nedostávat emocí.

Ideální variantou vzájemného vztahu tohoto muže a ženy je přátelství. Pokud jde o lásku, měli by si nejspíš najít každý někoho jiného. Pokud snad i dojde k záblesku nějakého citu, pomine velice rychle a na jeho místo nastoupí zvyk a vzájemný repekt.

Sedmička

Toto je nejharmoničtější varianta vztahu. Všechno je v něm v rovnováze — dostatek lásky, velmi dobrá sexuální shoda, dost společných zájmů, cíle i názory na život a svět se shodují. Partneři se chtějí a umějí domluvit, snadno nalézají kompromisy, vždycky dodrží vzájemné sliby.

Společný život neprobíhá vždycky bez mráčku na obloze, ale tihle dva překonávají problémy úspěšně: jak ty přicházející zvnějšku (problémy materiální, zdravotní nebo pracovní), tak ty uvnitř rodiny. Pro okolí představují vzorový příklad ideálního soužití.

Osmička

Muž a žena se velmi silně vzájemně přitahují, v této přitažlivosti však by se mohlo ukrývat jisté závažné nebezpečí. V podobných dvojicích se totiž dost často stává, že jeden na tom druhém visí víc a zejména déle, než je tomu opačně. Doslova se v partnerovi rozplyne a ztratí veškeré rysy vyznačující vlastní osobnost.

Výsledek je truchlivý: ten, kdo propadne takové závislosti, přestává dříve nebo později být pro partnera jakkoli zajímavý a atraktivní. Rozchod je prakticky nevyhnutelný.

Je to velmi zvláštní, opravdu neobvyklá dvojice. Vztah, který nijak nezapadá do obvyklých společenských standardů. Budí údiv, pohoršení, je proti všem pravidlům a okolí vždycky nějak provokuje.


Pokračování na další straně…