Slučitelnost v lásce a manželství podle data narození. Numerologický výpočet


Devítka

Velmi vzácná varianta prakticky ideálního svazku. Oba partneři jsou vysoce duševně rozvinuté osobnosti usilující o soulad ve všem. Pokud rodina nebude mít materiální problémy, je tu veliká šance, že soužití vydrží až do vysokého stáří.

Prognóza slučitelnosti je zvláště příznivá, pokud v této dvojici bude muž tím, kdo zodpovídá za všechno materiání a žena se bude věnovat rodině, kreativním činnostem, domácnosti, vytvářet rodinnou pohodu. Tradiční rodina s mírně archaickým nádechem. A velice šťastná.

Máme věřit horoskopům?

Výpočet slučitelnosti podle data narození partnerů neprovádějí pouze numerologové. Také astrologie svými specifickými metodami využívá těchto dat ke stanovení toho, jak se k sobě partneři hodí. Přesto vám nedoporučíme, abyste věřili horoskopům, a to z těchto důvodů:

  • Většina horoskopů na sociálních sítích, v novinách nebo časopisech nemá nic společného se skutečností. Nesestavují je zkušení astrologové, ale diletanti. Jejich prognózám se proto nedá věřit.
  • A i když získáte informaci z věrohodného zdroje, pamatujte, že slučitelnost podle Zvěrokruhu zdaleka není jistotou poslední instance. Jistě, uvidíte, která znamení se k vám nejlépe hodí. To však neznamená, že nakonec nevytvoříte rodinu s někým, kdo se k vám podle horoskopu naprosto nehodí.

Podceňovat význam astrologických předpovědí byste však neměli, protože k jejich vypracování jsou používány přesné matematické metody. Vyhledávejte však jen zkušené odborníky, kteří se vám budou individuálně věnovat. Abyste našli skutečného profesionála, podívejte se na jeho reference nebo požádejte o názor známé a přátele.

Numerologie i astrologie vám pouze ukážou na problémová místa vztahu. Pracovat na jejich nápravě však už musíte s partnerem sami.

Zdroj:astroplus