Šťastná znamení zvěrokruhu, na která čeká všechno pozemské dobro v prvním listopadovém týdnu 2023

Šťastná znamení zvěrokruhu, na která čeká všechno pozemské dobro v prvním listopadovém týdnu 2023.

Tři z dvanácti znamení budou z této energie skutečně těžit a hvězdy ho zasypou vším pozemským dobrem. Kozoroh , Beran a Panna si během prvního listopadového týdne nemohou stěžovat . Čekají je příležitosti, o kterých se jim ani nesnilo!

Slunce ve Štíru je hlavním astrologickým dobrodincem týdne. Navíc Merkur ve Štíru spolu s Marsem dává váhu pozitivní energii, takže do popředí se dostává spíše iniciativa než kontemplace.

Zachyťte svůj sen, vytvořte si plán, požádejte o radu ty, kteří něco podobného dokázali, a vyrazte. Příležitosti na vás čekají na nečekaných místech. Naslouchejte své intuici, věnujte čas svému vnitřnímu hlasu a věnujte pozornost lidem, se kterými přicházíte do styku. Pokud máte pocit, že se vám obraz ještě neskládá dohromady, dejte volnost svému logickému myšlení, aby vám poskládalo kousky skládačky.

Kozoroh

Kozorozi mají v současnosti také navrch. Točí se, jsou aktivní, pracují. Neměli by ale zapomínat ani na své největší sny. Drazí zrozenci, využijte obratu osudu a oživte své nejhlubší touhy. V tom vám může hodně pomoci plamen svíčky, polodrahokamy a dokonce i táboráky.

Jen se ujistěte, že nasměrujete tuto energii tam, kde představuje nejvyšší dobro, nebo toho můžete litovat. Věnujte pozornost malým detailům, které často přehlížíte. Možná dokonce objevíte něco důležitého, co povede k obratu ve vašem životě.

Pokračování na další straně