Tato jednoduchá metoda vám pomůže najít ideálního partnera podle data narození

Numerologie, stejně jako horoskopy, pomáhá lidem najít tu nejlepší spřízněnou duši. Kompatibilitu v lásce lze snadno vypočítat pomocí čísel. Potřebujete k tomu pouze datum narození muže, do kterého jste zamilovaná.

V honbě za ideály, vedeny fantaziemi, si mnoho dívek vybírá za životní partnery jiné muže. Rozptýlený velkolepým vzhledem nebo bohatstvím vyvoleného je snadné zapomenout na účel gentlemana ve vztahu. On musí milovat skutečné tebe a ty musíš milovat jeho. Žádné bohatství, dárky nebo každodenní kytice vám nepomohou být šťastní s nesprávnou osobou. Jak ale poznáte, který vybraný je pro vás ten pravý? Chcete-li to provést, měli byste se obrátit na jednu esoterickou praxi a podrobně zvážit data narození – vaše a jeho. Všechny stopy osudu jsou zašifrovány a stačí se naučit, jak je správně interpretovat. S tím vám pomůžeme.

Chcete-li najít ideálního muže, který vás udělá šťastnou, měli byste se obrátit na numerologii – vědu, která studuje čísla a jejich vliv na osud člověka. Proto první věc, kterou musíte udělat, je zjistit své osudové číslo. Jak to udělat? Je to docela jednoduché: sečtěte čísla z vašeho data narození, dokud nezískáte jednoduché číslo.

Například 05/03/1899. Vyjde to následovně: 0 + 3 + 0 + 5 + 1 + 8 + 9 + 9. Dostaneme nějaké abstraktní číslo, v tomto případě je to 35. Nyní to musíme zjednodušit, tedy přidat 3 a 5. Dostáváme 8. Ale připomínáme, že musíte sčítat, dokud neuvidíte prvočíslo, tedy od jedné do devíti. Pokud tedy získáte 10, 11 nebo vyšší, přizpůsobíme se konečnému výsledku. Například 10 – 1 + 0, výsledek bude 1. Toto je vaše osudové číslo, podle kterého můžete určit svou povahu a nadcházející životní zkoušky .

Nyní musíme stejnou technikou vypočítat číslo osudu milence nebo muže, se kterým chceme mít v blízké budoucnosti vztah. Pravděpodobně jste si všimli, že někteří lidé jsou pro vás nesmírně přitažliví, i když se vám při prvním setkání vůbec nelíbili. Osoba, kterou jste považovali za svou spřízněnou duši, vás však rychle omrzí a ztratíte o ni zájem. To se může stát v případě, že v závislosti na vašem osudovém čísle se pro vás daný člověk nehodí. Zatímco někteří muži pro vás mohou být ideální, jiní s vámi rozhodně nebudou kompatibilní.

Pokračování na další straně