Vaše datum narození prozrazuje, kým jste byli v minulém životě

Datum narození je mnohem víc než datum, kdy slavíme narozeniny . Je to den, který do značné míry určuje naši budoucnost, ale i minulost.

Ověřte si, kým jste mohli být v minulém životě na základě vašeho data narození a jak to ovlivňuje váš současný život.

Narozen mezi 14. a 28. červencem, 23. a 27. září a 3. a 17. října.

Ve svém minulém životě jste byl duchovní učitel s velkým srdcem.

Zapůsobil jste na lidi svým šarmem a inteligencí. Byl jsi vlivný. Vždy jsi byl na straně slabých. Byl jsi skutečný vůdce.

Dnes neradi jste sami a pomáháte potřebným. Nejste příliš společenský člověk, někdy až výstřední. Dobře víte, co v tomto životě chcete a jak toho dosáhnout. V lásce se řídíte rozumem a logikou, ne srdcem.

Narozen mezi 22. a 31. lednem a 8. a 22. září.

V minulém životě jste byl cestujícím umělcem

Byl jsi velmi nápaditý člověk a byl jsi vtipný. Vždy jsi byl středem pozornosti. Měl jsi mnoho milenců a obdivovatelů.

V tomto životě jste citliví, ale není pro vás snadné projevit své city. Stále vás to táhne k dobrodružství, ale nyní jste svázáni s jedním místem a jedním člověkem. V tomto životě máte bystrou a bystrou mysl a neexistuje žádný problém, který byste nedokázali vyřešit.

Narozeni od 29. července do 11. srpna a od 30. října do 7. listopadu.

V minulém životě jste otevřeně obhajoval spravedlnost.

Vaší silou byl takt a vyrovnanost. Dobře jste si naplánovali a moudře zvolili své cíle. Navíc jsi byl dobrý řečník a spisovatel.

V tomto životě jste velmi čestný a přímý člověk, který pohrdá jakoukoli formou násilí. Milujete humanitární práci a snažíte se pomáhat nemocným a slabým. Často vám však chybí sebevědomí a někdy podceňujete své schopnosti. Ve vztazích jste velmi citlivý člověk a celé své bytí zasvětíte lásce.

Narozeni od 8. do 21. ledna a od 1. do 11. února.

V minulém životě jsi byl lupič nebo bandita.

Narodil jste se do chudé rodiny a díky tomu jste poznal, že svět se dělí na bohaté a chudé.

I dnes jste idealista, ale opatrnější než dříve. Nejprve přemýšlejte a pak reagujte. Své srdce otevíráte pouze přátelům, kteří prokázali, že jsou toho hodni. Požadujete lásku a sníte o tom, že ji prožijete duší i tělem.

Narozeni od 1. března do 10. března a od 27. listopadu do 18. prosince.

V minulém životě jsi byl král.

Měl jsi hrdý a ambiciózní charakter a velkou inteligenci. Dokonce se vám podařilo nastoupit na královský trůn a stát se vládcem velké říše. Vládli jste přísně a disciplinovaně.

V tomto životě se vám nelíbí, když vás ostatní ovládají nebo vedou. Milujete svou svobodu a snažíte se ji udržet. Jste velký individualista. V lásce jste také sobec ​​a všechny vaše milostné aféry jsou krátkodobé.

Pokračování na další straně