Za pouhý týden jsem zhubla 4 kilogramy: Neexistuje surovina, po které by se hubnulo lépe

Už jste slyšeli o kefírové dietě, která vám pomůže zhubnout čtyři kila za sedm dní? Pokud je kefír vaší oblíbenou potravinou, bude se vám tato dieta líbit, protože kefír hraje v sedmidenní kefírové dietě důležitou roli. Nemusíte se však bát, že byste každý den jedli to samé.

Každý den budete jíst něco trochu jiného a nízkokalorického. Nejedná se o přísnou dietu o jedné položce. Navzdory zdání není 7denní kefírová dieta přísnou jednoproduktovou dietou. To znamená, že kromě kefíru můžete jíst jeden nebo dva nízkokalorické výrobky. Tato dieta je vhodná, pokud se potřebujete rychle dostat do formy.

Základy diety Kefírová dieta trvá sedm dní a hlavním příjmem během dne je kefír s méně než 1 procentem tuku. K němu se přidává určité množství nízkokalorických bílkovin a sacharidů. Dieta vyžaduje dodržování přísného dietního programu: jíst byste měli šestkrát denně ve stejných intervalech. Poslední jídlo by mělo být dvě hodiny před spaním. Cukr, sůl, čaj a káva nejsou v dietě povoleny. Bylinné čaje a voda nejsou omezeny. Kefír sám o sobě obsahuje mnoho probiotik a, jak již redakce napsala, má mnoho zdravotních výhod.

Pokračování na další straně