7 vědecky ověřených triků, díky kterým se budete okamžitě cítit lépe

Jednou z největších otázek v našem životě je, co by nás mohlo udělat šťastnějšími. Ať už je to cokoli, co vás aktuálně trápí ve vašem každodenním životě a co vás vedlo k přečtení tohoto článku, následující triky vám mohou pomoci cítit se lépe.

Samozřejmě, že definice štěstí je pro každého z nás jiná, a to, co nás dělá šťastnými, si můžeme během života i několikrát přeformulovat. Naštěstí však existují vědecky ověřené triky, se kterými se budete cítit okamžitě lépe.

Více hormonů štěstí pro všechny

Posledních pár let nás povzbuzovalo, abychom se podívali hlouběji do sebe a pokusili se najít věci, které mohou učinit náš každodenní život krásnějším – i v těžkých časech. I když však na poznávání musíme pracovat celý život, existují i ​​metody, které nám náladu okamžitě zvednou.

Některé činnosti a myšlenky okamžitě produkují v našem těle hormony štěstí, a tak mohou pomoci obnovit naši rovnováhu i v těch nejbeznadějnějších chvílích. Nejprodávanější autoři Dr. Andy Cope a Gavin Oattes poskytli pro UK GLAMOUR sedm triků , díky kterým se budete okamžitě cítit lépe.

Spiknutí twist, tedy nečekaný obrat

Podle výzkumů, když máme pocit, že nemůžeme něco ovlivnit, samotná situace tvoří pouze 10-20 % našeho zdroje stresu. Zbytek je tvořen tím, jak danou událost interpretujeme: pokud dokážeme situaci úspěšně přerámovat a přeformulovat své myšlenky s ní související, pak jsme vyhráli. „ Tvůj život je příběh a ty jsi autor. Možná nebudete schopni změnit to, co se stalo, ale můžete ze sebe znovu udělat hrdinu. “, říkají odborníci. Pokud něco nevyjde tak, jak jste očekávali, berte to jako zvrat v zápletce.

článek pokračuje na další stránce…