Zdravý životní styl není nepřítelem naší peněženky – z dlouhodobého hlediska může být mnohem levnější, než si myslíme!

„Pokud to bude stabilní, nebudeme toužit po nějaké svačině navíc, kávě nebo jiném hlavním jídle, což znamená další výdaje,“ řekl Oletics Nikolett .

Pojďme si to spočítat: Jedli jsme oběd, který nebyl zrovna uspokojivý, protože nebyl dostatečně výživný, takže chceme trochu extra pochoutky. Pokud si koupíme pouze sušenku a cappuccino, může to stát více než 1 000 HUF navíc. A na základě toho, že hodně málo jde o dlouhou cestu, to může mít určitě větší dopad z finančního hlediska, pokud se to stává často. Véli je poradkyně v oblasti životního stylu.

Dalším velmi důležitým aspektem je, že zdravá strava může výrazně snížit riziko chronických onemocnění.

„Špatné stravování může často vést k chronickým zdravotním problémům, jako je obezita, cukrovka, srdeční choroby, vysoký krevní tlak a další. A pokud k tomu dojde, může to mít významné materiální důsledky, jako jsou náklady na zdravotní péči, léky a dokonce i ztráty pracovní doby.“

Různá média sypou reklamy na drogy, i když by bylo jednodušší a úspornější jim předcházet než utrácet za lesní plody, zvláště když také zatěžují organismus a mohou vyvolat další zdravotní problémy.

Aby to bylo cenově výhodné, existují i ​​různé praktiky, tady je pár tipů odborníka na životní styl, jak ušetřit peněženku.

článek pokračuje na další stránce…