12letého chlapce z dětského domova se zeptali, co by si přál k narozeninám. Jeho odpověď vás přivede do pláče!

Vzhledem k tomu, že chlapec ve svých 12 letech nikdy nepoznal pravou mateřskou lásku, je jakékoliv narozeninové přání k němu naprosto nedostačující a malicherné. Jeho dětství bylo poznamenáno tím, že byl hned po porodu opuštěn svou matkou a posléze byl umístěn do dětského domova, kde strávil celé své dětství.

Touží po jediné věci – milující rodině. Zkrátka patří mezi ty nešťastné, kteří se v životě nesetkali s dobrou a láskyplnou rodinnou atmosférou, a to kvůli neodpovědnému a špatnému chování jeho matky.

Pokud se zeptáte jakéhokoliv dítěte, které má milující rodinu, na to, jaké je jeho narozeninové přání, pravděpodobně se dozvíte o hračkách, mobilních telefonech a dalších materiálních věcech. Avšak pro dvanáctiletého chlapce, který nikdy nepoznal lásku a péči vlastních rodičů, jsou takové přání nepodstatné. Jeho jediným přáním je najít rodinu, s níž by mohl strávit zbytek života. To, co on touží po získání, je mnohem důležitější než jakákoli věc, protože cítí úplné pohoštění, když si může představit, že by měl někoho, kdo by ho miloval navždy.

článek pokračuje na další stránce…