9 důležitých znamení, že zákon přitažlivosti ve vašem životě dobře funguje

Fotografie: 123RF
Fotografie: 123RF

Někdy je důležité vědět, že Vesmír je na naší straně, a dokonce pro nás aktivně pracuje. Následujících 9 znaků naznačuje, že zákon přitažlivosti ve vašem životě dobře funguje a jste velmi blízko k dosažení toho, po čem toužíte.

1. Všude vidíte opakující se čísla

Všimli jste si někdy, že pokaždé, když jste se podívali na hodiny, objevila se na nich stejná čísla ? Jako by vám právě v tu chvíli někdo tiše pošeptal, abyste zkontrolovali čas. No, přesně to se stalo.

Takzvaná andělská čísla vám dávají vědět, že jste v souladu se svými přáními a vše se děje, jak má. Tato čísla, zejména 111, slouží jako silná forma komunikace mezi vámi a Vesmírem .

Nyní je čas praktikovat vděčnost a poděkovat Vesmíru za to, co vám bylo doposud dáno, a za to, co do vašeho života teprve přijde.

Je také důležité vědět, že tato čísla můžete objevit kdekoli, nejen ve třídě – mohou se objevit i na SPZ, knihách (čísla stránek) atd. Měli byste také věnovat pozornost andělským číslům 444 a 777. To znamená, že vás obklopují andělé a vaše největší přání se brzy splní.

2. Objevují se před vámi vaši duchovní průvodci

Je to velmi osobní zkušenost, která je pro každého jiná, ale pokud se před vámi začnou objevovat vaši duchovní průvodci, je to dobré znamení, které naznačuje, že se vaše touhy brzy splní .

Jak vaše vibrace stoupají výš a výš, budou tam vaši speciální průvodci, aby vám ukázali, že jste na správné cestě , pokud jde o účinky Zákona přitažlivosti. Sny vám často ukazují další kroky, které musíte udělat, abyste dosáhli svých cílů.

Tyto sny mohou být živé, abstraktní a extrémně pomíjivé, proto je nejlepší mít u postele deník snů, abyste si po probuzení mohli svůj sen ihned zapsat a rozluštit jeho poselství.

článek pokračuje na další stránce…