Andělská čísla – Andělé s námi komunikují prostřednictvím čísel, kterých si neustále všímáme

Andělé s námi komunikují různými zázračnými způsoby a jedním z nich jsou čísla, kterých si neustále všímáme. Mohou být na hodinkách, mobilu, účtenkách, registračních značkách, novinách, dokladech… Andělské číselné řetězce představují jakési komunikační kódy a my vám v tomto textu představíme poselství, která se za každým z těchto mystických čísla!

andělé

Andělé jsou úžasné nefyzické Bytosti. Předávají nám vznešená poselství od Stvořitele. Andělé jsou tu, aby rozdávali božskou lásku a vedli nás k našemu nejvyššímu dobru.

Předpokládá se, že každý člověk má alespoň dva strážné anděly. Mnoho lidí má více buď proto, že o to sami požádali, nebo proto, že jiní žádali Stvořitele, aby jim poslal strážce za ně. Toto jsou vaši osobní andělé, kteří jsou s vámi po celý váš život.

Někteří andělé přijdou a odejdou z vašeho života v závislosti na okolnostech a vašich potřebách, ale základní strážní andělé jsou vždy s vámi. Vaši andělé vás bezpodmínečně milují, ať se děje cokoliv a chtějí pro vás jen to nejlepší. Nikdy je neomrzí vaše potřeby a otázky, nikdy je neomrzí, ani se na vás nezlobí za vaše volby.

Andělé jsou tu, aby nám pomohli dosáhnout stavu vnitřního klidu, protože tímto způsobem dosáhneme také harmonických vztahů s druhými, náš život se soustředí na energii poskytování lásky, naše tělo je pak ve zdraví a my se stáváme opravdovými příklady nádhery božské lásky.

Někdy lidé komentují: „No, Stvořitel už ví, co potřebuji, takže nemusím o nic žádat.“ Pravdou je, že Všemohoucí zná naše potřeby. Byli jsme však stvořeni se svobodnou vůlí a žádná ze Světelných bytostí nebude zasahovat do našeho života, pokud o to nepožádáme a nedovolíme to.

Jinými slovy, musíme požádat o pomoc, aby k nám přišla. Nezáleží na tom, JAK hledáte, důležité je, že hledáte. Můžete se modlit nahlas, potichu říkat, co chcete, nebo napsat vlastní slova a zeptat se na směr.

I když se rozhodnete své přání zazpívat nebo vykřiknout z plných plic, je to v pořádku. Určitě je užitečné afirmačně posílat informace do Vesmíru a to bude dostatečně jasný signál pro anděly, aby pomohli.

Někteří lidé komentují, že by nechtěli obtěžovat nebeské Bytosti svými triviálními otázkami, když v tomto světě jsou mnohem větší problémy, kde by byla andělská pomoc potřebnější. Naštěstí andělé nesoudí jako my, myslí. Jednoduše nám chtějí pomoci, abychom byli v míru, protože náš mír je zároveň příspěvkem k celkovému míru na celé planetě.

Pokud nevíte, co žádat o pomoc, můžete jednoduše říct: „Drazí andělé, pomozte mi být v pokoji.“ To je docela dost. Pusťte myšlenku, jak bude váš život uspořádán.

Andělská čísla

Andělé s námi komunikují různými zázračnými způsoby a jedním z nich jsou čísla, kterých si neustále všímáme. Mohou být na hodinkách, mobilu, účtenkách, registračních značkách, novinách, dokladech…

Význam řady andělských čísel 11, 111, 1111

Pokud často vidíte posloupnost čísel 11, 111 nebo 1111, má to svůj důvod. Nejběžnějším způsobem, jakým s námi andělé komunikují, je univerzální řeč čísel a hudby. Když uvidíte tuto nebo kteroukoli jinou sérii, můžete se zeptat svých andělů, co vám říkají, a oni nám v našem stavu klidu a důvěry dají jasně najevo, o jaké poselství jde.

Často se stává, že když jsme ve stresu nebo spěcháme, neregistrujeme, co nám říkají, právě kvůli stavu vnitřního hluku. Andělské číselné sekvence proto představují kódy komunikace mezi vámi a nimi. Častý výskyt této číselné řady naznačuje, že procházíte cyklem, kde se současně projevují vaše myšlenky, nápady a touhy.

Něco si vymyslíte a ono se to splní. Když procházíte tímto cyklem, je nesmírně důležité být pozitivní a zaměřený na touhy svého srdce, aby se vaše obavy neprojevily. Poté můžete anděly požádat o pomoc, aby vás vibračně povznesli na vyšší úroveň, aby byly vaše myšlenky zaměřeny na nejvyšší možnosti.

Ve zkratce tato číselná posloupnost říká: „Ať jsou vaše myšlenky pozitivní, protože se současně projevují ve vnějším světě.“ Zaměřte se na své touhy místo na své obavy; na příležitostech místo překážek.“

Andělská čísla 22, 222 nebo 2222

Mít víru! To je známkou toho, že jste zaseli semínko své touhy a nyní je nutné, abyste se k němu vrátili s pozitivním očekáváním toho nejlepšího, i když nevidíte žádné výsledky.

Sdělený význam znamená radu, abyste i nadále investovali svůj čas a energii do svých snů, a také si zachovali víru, že se veškeré vaše úsilí brzy vyplatí. Čím více dvojek uvidíte, tím silnější je pro vás poselství tohoto obsahu.

Význam andělské číselné řady 33, 333 nebo 3333

Číslo tři znamená Nejsvětější Trojici, což znamená, že v danou chvíli máte božskou ochranu, pomoc a vedení. Trojky jsou také známkou toho, že jste na cestě duchovního rozvoje a že nyní žijete z lásky, ve spojení s Vyšším Já.

To platí zejména v případě, že v poslední době vídáte hodně bílých holubů, ať už naživo nebo na obrázcích.

Pokračování na další straně