„Baba Vanga se v rozhovoru před svou smrtí bála ruské okupace a řekla, že Covid svrhne svět

Baba Wanga už léta navštěvují vládci, sportovci, umělci, obyčejní lidé, aby jim odhalili svůj osud. Její slova obletěla svět: Přichází mor, který zadusí svět…

Existuje dlouhý seznam proroctví připisovaných po léta nejslavnějšímu světovému proroku Nostradamovi a nejuctívanější prorokyni na Balkáně Babě Vanze. Některá oznámení, která udělali, znějí docela neuvěřitelně, možná dokonce bizarně, třetí zprávy se zdají být zakódované a nikdo na ně nemůže přijít. Vangamania se znovu objevila s příchodem koronaviru, ale nyní s ruskou invazí. Objevila se doznání, že nejslavnější prorokyně v této oblasti předpověděla zlověstný mor, který zabíjí. Někteří věří, mnozí argumentují a další se vysmívají. Faktem je, že od pradávna panovníci a králové hledali pomoc jasnovidců nebo proroků. Od počátku světa lidé chtěli vědět, co jim budoucnost přinese.

Toto je první část příběhu o fenoménu Wang.

„Neshko, koruna bude všude kolem nás!“
Tato slova sdělila začátkem roku 2020 známá bulharská gymnastka Neška Robeva a citát zveřejnila téměř všechna balkánská média rychlostí blesku.

Uprostřed pandemie Neška, která má díky svým mnoha úspěchům v Bulharsku nepochybně silný vliv, tato slova údajně připsala nejslavnější vizionářce v těchto oblastech Babi Vanga, kterou za svého života často navštěvovala.

„Něco zničí lidstvo“
Média uvedla, že Vanga tato slova řekla Neški v rozhovoru před svou smrtí v roce 1996.

Je jí připisováno, že předpověděla největší mor, který doslova dusí celý svět. Jasnovidná žena, zvaná Nostradamus v sukni, jí podle vyprávění řekla, že se na Zemi objeví něco, co zničí celé lidstvo.

Neška (nar. 26. května 1946) je uznávaná bulharská atletka, známá svým nebojácným perfekcionismem v době, kdy byla v nejlepších letech v gymnastice, ale také jako trenérka, která z mnoha dívek vychovala obdivuhodné vrcholové sportovkyně – píle, vytrvalost. odpovědnost.

Říká se jim Zlaté dívky a ona se nazývá Železná dáma gymnastiky. Neustálým zvyšováním laťky v technice, originalitě a kráse výkonu udělala z Bulharska světovou velmoc v tomto sportu.

Média psala, že Neška sdělil i tuto větu: „Koruna bude všude kolem nás“. Koruna v bulharštině znamená koruna a je spojena s ruskou nadvládou v dané zemi.

Robeva řekla médiím, že si myslela, že to znamená, že Bulharsko bude pod ruskou okupací. Teprve teď si uvědomila, že jde o koronavirus.

Neznámá nemoc
Ruské, bulharské, ukrajinské, srbské, bosenské a chorvatské internetové portály těchto novin byly oznámeny a všechny hlásí, že Vanga předpověděla pandemii a ekonomickou krizi v roce 2020.

O něčem podobném prý v médiích hovořila i její kolegyně, která rok před její smrtí v roce 1995 od Vangy slyšela, že svět zasáhne virus, který bude mít destruktivní sílu a vezme si mnoho životů.

Je jí také připisováno, že se nemoc bude šířit nesmírně rychle po celém světě a největší světoví odborníci budou potřebovat rok, než najdou adekvátní lék, který by mohl s nemocí bojovat.

Jsou uvedena i slova dalšího spolupracovníka, který tvrdí, že Vangelia zmínila, že lidé budou padat a umírat na ulicích a svět pohltí strašlivá nemoc. Zazněla dokonce i mystická věta: Možná se vrátí nemoc, kterou už lidstvo překonalo.

Bylo to citováno desítkami médií v této oblasti, protože svět přišel o tisíce životů každý den, když nás zasypaly černé předpovědi a největší vědci jak: Naše životy už nikdy nebudou jako dřív.

Pokračování na další straně