Blíží se nezapomenutelný den: 6. září je nejtěžším dnem v měsíci

Není žádným tajemstvím, že určité dny jsou naplněny jedinečnou astrální silou, nebeskou koordinací energií, která může vyvolat ty nejhlubší transformace. Jedním takovým extrémně silným dnem je 6. září 2023, kdy bude Merkur v srdci Slunce (cazimi), když se pohybuje retrográdně v Panně, a další nebeská tělesa rovněž v retrográdní fázi tuto energii zesílí: Jupiter, Saturn, Uran, Neptun. , Pluto a Chiron.

Druhá polovina roku 2023 je jedním z astrologicky nejzatíženějších období posledních let. Mnozí z nás to intenzivně pociťují a na konci roku jsme zcela mentálně změněni oproti tomu, čím jsme byli na začátku roku. Takové překrývání retrográdních energií je extrémně vzácné (naposledy se to stalo před téměř 200 lety) a výstup Venuše z retrográdní 4. září, po 43 intenzivních dnech, z toho dělá opravdu nezapomenutelný den.

Merkur cazimi v Panně: Okamžik jasnosti

Merkur, planeta inteligence, komunikace a dopravy, tančí velmi blízko srdce Slunce na nebeské scéně. To se stane znovu 19. října a 22. prosince a energie bude v obou případech elektrizující, zvláště pro ty, kteří se narodili ve znamení Blíženců a Panny.

Tento jev osvětluje a zesiluje energii Merkura i Panny, znamení zvěrokruhu, kterému jinak tato planeta vládne, a podporuje pečlivé a analytické návyky. 6. září (a během několika dní před tímto datem) pocítíme potřebu jasnosti a přesnosti.

Vesmír nás povzbuzuje, abychom si vyčistili mysl, zdokonalili své mentální procesy a příliš dlouho se nezabývali určitými událostmi a tématy, které nemůžeme změnit. Také vzhledem k tomu, že Merkur je do 15. září 2023 stále retrográdní, musíme dávat velký pozor na slova, která mluvíme, a nekomunikovat se skrytými úmysly.

článek pokračuje na další stránce..