Byla zvolena nejkrásnější dívkou na světě – počkejte, až ji dnes uvidíte

Doba se změnila a boj za vymýcení stereotypů a rasismu ve společnosti v průběhu let udělal velký pokrok, takže se různými prostředky našli lidé, kteří se snažili normalizovat integraci jedinců snědé pleti, ať už v reklamě nebo v zábavní médium.

Integrace se nezaměřuje pouze na dospělé, ale zahrnuje také děti, jako je případ Jare Ijalany, nigerijské dívky, která se stala virální kvůli focení v roce 2018, za což byla uznána jako nejkrásnější dívka na světě.

Možná si ji už nepamatujete nebo jen málokdo zná příběh pětileté nigerijské dívky, která se nejen dokázala proslavit tím, že fotografka sdílela fotky se svými nejlepšími pózami, ale také si jako dítě zasloužila kariéru Modelky. Zde vám ukážeme, jak vypadá čtyři roky poté, co byla katalogizována jako „nejkrásnější dívka na světě“.

V roce 2018 sdílela fotografka Mofe Bamuyiwa na svém Instagramu několik fotografií dívky z Nigérie, která pózovala s pronikavým pohledem, krásnými a bohatými kudrnatými vlasy a vážným výrazem, aniž by si představovala, jaký dopad bude mít na svět.

Nigerijský umělec popsal malou modelku pod textem „Děti jsou dar z nebes“. Příspěvek se okamžitě stal populárním a vyvolal pozdvižení mezi uživateli internetu, kteří požadovali další fotografie Jare Ijalany.

Pokračování na další straně