Chcete být opravdově šťastní v roce 2024? Udělejte tyto věci!

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Štěstí našeho života závisí do značné míry na kvalitě našeho každodenního jednání.

Když se blíží konec roku, pamatujte, že vytvoření nového návyku nám trvá asi 66 dní. Pokusme se proto v nejbližších dnech vědomě využít následující tipy k tomu, abychom rok 2024 začali dobře a udělali naši duši opravdu radostnou!

1. Začněme se učit jednoduchý rituál, kterým se dokážeme uklidnit i v méně klidných chvílích. Když máme pocit, že se pod námi vyklouzne zem, obraťme svou pozornost k těmto rituálům – jejichž jednoduchost vnáší do našich životů klid, mír a vděčnost.

2. Začněme filtrovat nepořádek z našich životů. Dávejte si pozor, od koho si necháte poradit. Neposlouchejte vždy ten nejhlasitější hlas, ale raději ten skutečný.

3. Začněme dělat různá rozhodnutí pro naše vlastní blaho. Většina našich životů je výsledkem malých rozhodnutí, která děláme každý den. Pokud se vám některá část vašeho života nelíbí, je čas to změnit tím, že se v následujících dnech a týdnech budete lépe rozhodovat.

4. Začněme být produktivní (a nezaneprázdněni). Mezi zaneprázdněným a produktivním člověkem je velký rozdíl. Pokud se zaměříme na sebe, tak se naučte věnovat pozornost svému rozvoji, protože to je nejdůležitější.

článek pokračuje na další stránce..