Horoskop lásky na prosinec 2023: 3 znamení zvěrokruhu skončí tento rok s bolestí v srdci

Fotografie: 123RF
Fotografie: 123RF

Poslední měsíc roku 2023 se koná astrologické události, které rozhodují o osudu každého znamení zvěrokruhu.

Z nejvýznamnějších astrologických událostí měsíce musíme zmínit Novoluní ve Střelci 13. prosince a Úplněk v Raku 27. prosince.

Merkur zároveň vstupuje 1. prosince do znamení Kozoroha a od 13. přechází v tomto znamení do retrográdnosti. A od 23. prosince, ještě v retrográdní podobě, vstupuje do znamení Střelce. Toto je poslední retrográdní rok, takže bude pro většinu znamení nesmírně důležitý, způsobí zmatek ve vztazích. Během měsíce Jupiter také zůstane v retrográdním pohybu v Býku, ale 30. prosince retrográdně vystoupí, takže to bude osvobozující a obzvlášť šťastný den.

Slunce během měsíce prochází znamením Střelce a poté vstoupí 22. prosince do znamení Kozoroha. Venuše také prochází 3 znameními zvěrokruhu, počínaje Vahami. 4. prosince vstoupí do Štíra, kdy se v životě každého objeví tajemno a vášeň. Konečně 29. prosince přechází do znamení Střelce a v tomto období můžeme potkat lidi, kteří změní náš osud.

Významnou událostí je také zimní slunovrat, který nastává 22. prosince. Je to skvělý čas zhodnotit uplynulý rok a připravit se na budoucnost.

Zjistěte, co pro vás chystá prosinec 2023 v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu:

Beran

Těšíte se na měsíc plný zábavy. Spojte se s lidmi a bavte se. Můžete si užít i pořádnou dávku spontánnosti, která vás vezme za různými dobrodružstvími. Zimní slunovrat 22. prosince může být zlomem ve vašem milostném životě. Ke konci měsíce věnujte pozornost svým vztahům s blízkými příbuznými.

Pokud jste single, láska si vás pravděpodobně najde kolem Vánoc.

Býk

Venuše vás vybízí k tomu, abyste svůj vztah brali vážněji, takže možná máte pocit, že si s partnerem musíte stanovit důležitá pravidla a podmínky, ale buďte opatrní, protože lásku nelze přísně regulovat ani kvantifikovat. Může se stát, že v tomto období budete věci řešit příliš strnule. Poté, co Venuše vstoupí do Štíra, začnete žít vášnivěji a necháte se jít, takže se cítíte mnohem blíže svému partnerovi.

Pokud jste single, můžete být koncem měsíce součástí milostného dobrodružství, které se může změnit ve vážný vztah.

článek pokračuje na další stránce…