Horoskop říjen 2023: V duši začíná podzimní úklid, vracíme do našich životů klid a mír

Ustoupíme a necháme božskou sílu, aby nám ukázala cestu. Září, první podzimní měsíc, uzavíráme s úsměvem na tváři a vyrážíme vstříc barevnému říjnu. Když se připravujeme na přivítání nového měsíce, vesmír znovu vstupuje do hry a tajemným způsobem ovlivňuje naše životy. V našich duších začíná pravý podzimní úklid. Vracíme do našich životů klid a mír.

Zjistěte, co pro vás chystá říjen 2023 podle toho, ve kterém znamení jste se narodili.

Beran

Říjen je měsícem, kdy můžete vystoupit ze své komfortní zóny a užít si vše, co vesmír nabízí. Máte příležitost zjistit, kdo jste a co chcete od posledních měsíců roku 2023. Vaše duše touží hledat nové zkušenosti a výzvy, dovolit jí být svobodná a naslouchat svým pocitům.

Během tohoto období budete mít příležitost prosadit svou nezávislost a podílet se na osobních projektech. víš kdo jsi? Víš, co chceš od budoucnosti? Víte, jaké jsou vaše vášně? Víte, jaký je váš životní cíl? Víš, co tě opravdu dělá šťastným? Odpověz na tyto otázky.

Býk

Je čas udělat krok zpět ve svém profesním životě a zkusit se věnovat věcem, které jste posledních pár měsíců zanedbávali. Nyní se musíte zaměřit na své osobní vztahy.

Byl jsi tak zaneprázdněn svou kariérou, že jsi neměl dost času na své blízké; no, teď se snažíš dohnat a znovu nabrat nit těch hlubokých duchovních spojení, která jsou pro tebe tak důležitá.

článek pokračuje na další stránce…