Jeden z nejvzácnějších karmických portálů 10:10 se otevírá 10. října. Přichází okamžik velké transformace a duchovního probuzení!

10. den 10. měsíce je zvláštním dnem ve Vesmíru a v astrologii je také známý jako Brána Vah (protože se to děje v měsíci Vah, znamení krásy rovnováhy a vztahů), kdy se energie zesilují a cesta se otevírá nejmocnějším projevům.

Vesmír nás obdarovává tímto magickým dnem plným intenzivních energií, kdy planeta prochází velkou duchovní činností a my můžeme najít způsob, jak se k těmto vibracím dostat a spojit se s nimi a být si jisti, že jsme na cestě svého osudu .

Jak stále více vstupujeme do energií portálu 10:10 , zjistíme, že je pro nás mnohem snazší získat přístup k vyšším úrovním vědomí nebo univerzálního uvědomění, spojit se s neviditelným světem , který ne vždy vnímáme. přijímat určité světelné kódy, naše srdce a otevírat naše smysly, nebo jednoduše zesilovat naše vibrace, abychom si mohli do svého života přitáhnout to nejkrásnější.

Portál 10:10 se otevře v roce 2023, v roce, kterému vládne číslo 7 , což je zase číslo úplnosti a dokonalosti, číslo duchovního probuzení, což nám usnadní dešifrování našeho osobního poslání na zemi. Takové portály jsou vzácné a říká se, že představují okamžiky velké transformace a duchovního probuzení, stejně jako zvláštní okamžiky v čase a prostoru.

článek pokračuje na další stránce…