JUPITER RETROGRÁD SE BLÍŽÍ, KLÍČOVÝ DEN JE 27. ČERVENCE! 4 znamení zvěrokruhu očekávají NEVÍDANÉ změny!

Jupiter, planeta bohatství a blahobytu, začíná svůj retrográdní kurz v Rybách 27. července, který potrvá do 23. listopadu. Bude to čas napravit minulé chyby prostřednictvím nových obchodních a milostných příležitostí. Nadcházející měsíce budou podporovat všechny druhy učení, takže hvězdy budou zvláště příznivé pro studenty. Věří se, že konečně složí zkoušky, které je už dlouho trápí.

Retrográdní Jupiter potěší především lidi, kteří tu planetu mají ve svém natálním horoskopu, protože vliv toho tranzitu se pro ně zdvojnásobí. Raci, Váhy, Střelec a Ryby, které v příštích 4 měsících čekají zlomové okamžiky, změní svůj život od kořenů.

  1. RAK

Raci už dlouho chtěli změnit zaměstnání, ale kvůli okolnostem propásli některé dobré příležitosti. Nebojte se, vaše šance na kariérní postup se vrátí a dostanete nabídku, která se neodmítá! Není čas se bát, ale přijměte zodpovědnost a skvělé příležitosti, které se vám nabízejí, a vaše kariéra bude vzkvétat. Konečně se vaše mnohaleté úsilí, dřina a obětavost v práci vyplatí.

Pokračování na další straně