Kočky skutečně ochraňují dům před zlými duchy i negativní energií. Tady jsou důvody proč tomu tak je

Kromě své zábavnosti a okouzlujícího vzhledu existuje hlubší důvod, proč máme k kočkám takovou náklonnost. Naši předkové věřili, že kočky jsou více než jen domácí mazlíčci, ale také domácí ochránci. Kočky plní důležitou úlohu, chrání náš dům před jinými nezvanými hosty. To je jeden z důvodů, proč jsou kočky tak populární.

Kočky a negativní energie

Kočky jsou nejen zábavné a okouzlující, ale také mají hlubší důvod pro naši náklonnost. Starověcí filozofové věřili, že kočky mají silnou auru, známou také jako astrální sílu, která je citlivá na koncentrovanou negativní energii.

Kočky se také podle esoteriků snaží chránit nás a náš domov před zlými duchy a přízraky tím, že se zaměřují na odstranění negativní energie. Když kočka cílevědomě chodí po celém domě, může rozlišovat záměry astrálních entit a odstranit negativní energii. Proto může být zvyk nechat kočku vejít do domu jako prvního ochranného prvku.

Když se vaše kočka zdá být více aktivní, můžete ji také podpořit tím, že se sami zaměříte na odstraňování negativní energie v domě. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout, například pomocí meditace, kadidla, umístění kamenů nebo rostlin v domě, a mnoho dalších.

článek pokračuje na další stránce..