Nejhorší horoskop všech dob: Máte odvahu přečíst si, co říká vaše znamení?

Panna

Obsedantní – nutkaví neurotici, kteří se stresu zbavují úklidem bytu, aranžováním zboží a čínským porcelánem. Příliš náročné sekáčky, kterým příliš mnoho nestačí.

Neznají lásku, jsou bez emocí, všechno pro ně spočívá v sexu.

Jestli je tu nějaká známka prostitutky, je to tato. Neustálé ospravedlňující analýzy povedou k vaší duševní paralýze. Pouze robot může být vyrovnanější a chladnější než Panna.

U panny máte jistotu v jednom, kdy – tehdy vám vrazí kudlu do zad. Bude to zváženo, analyzováno a potvrzeno jako pro ni nejlepší možnost. Chová se tak dobře, že ho ani nenapadnete, že už dny či měsíce kalkuluje, zda je čas vás zlikvidovat.

A teprve až si bude zcela jistá, odhalí svou zradu. Kde se vzal takový talent na podlost a bezcitnost? Narcisté, kteří se starají pouze o svůj vzhled a usilují o dokonalost, tomu opravdu říkají krásné.

Je to vlastně plavání ve vlastních sračkách po kolena. Panna nemá vášeň, objetí, něhu, teplo, všechny slzy, které prolévá, jsou tam, protože sama truchlí.

Nebýt její neurotické nervozity a zbrklosti (kvůli tikajícím hodinám, když je tak daleko od svého cíle dokonalosti), kvůli kterým se láme a ztrácí racionalitu, mysleli byste si, že máte co do činění s androidem. Ale nezaměňujte její okamžiky ztráty kontroly za emoce.

Je to jen reflex, na hrnci naskočí poklička, která potřebuje uvolnit tlak, protože se vaří voda. Čistá fyzika. Je věrná pouze sama sobě a to vylučuje všechny ostatní lidi

Váhy

Narcistní schizofrenici, zrcadlo je jejich nejlepší přijímač, naprosto nestabilní, týden jim trvá, než se rozhodnou, zda si objednat Coca-Colu nebo Pepsi, jsou tak líní, že je zázrak, že vůbec vstanou z postele.

Bezcitný, bezcitný, bez krve. Vědí, jak milovat, pouze pokud jste velmi finančně nebo pozičně prominentní.

Slovo přítel neexistuje, ať se jim otevřete sebevíc, stejně se nikam nepřiblížíte, protože vás jen pozorně poslouchají a neotírají karty.

Pokračování na další straně