Nejhorší horoskop všech dob: Máte odvahu přečíst si, co říká vaše znamení?

Štír

Sebelítostiví sebedestruktivci, kteří své trápení nezvládnou sami, a tak s sebou musí tahat dalších 100 lidí.

Kdyby zítra skončil svět, nebyli by šokováni, pravděpodobně by to uvítali účastí na sado-masochistických orgiích. Smrt pro ně není nic moc a jsou vášniví pro krev a všechno, z čeho se obyčejný smrtelník otřese.

Provází je charakteristika žárlivě majetnických psychopatů. Bez sexu duševně onemocní a představují si, že se schyluje ke spiknutí.

Nejste normální, pokud jste se rozhodli říct Štírovi, že lže.

Kvůli úžasné sérii brutálních scén není radno popisovat detaily vaší tragédie. Pokud nějakým zázrakem máte co do činění s dobrým Štírem (existuje?), nabídne vám sexuální laskavosti.

Štíři jsou emocionálně nevyzrálí, nevychovaní, odporní, pomstychtiví a rozmazlení spratci, kteří se nezastaví před ničím. Víte, jak se chová malé dítě, když mu odeberete jeho oblíbenou hračku.

Trucuje a vzteká se, běsní, pláče, kouše, v tu chvíli vás z hloubi duše nenávidí celou svou bytostí. Kdyby to bylo větší a silnější, s tím emočním stavem nekontrolovatelnosti by to na vás skočilo a prokouslo by vás hrdlo.

Tyto impulsy ovládají Štíři po celý život, jediné, co se s věkem naučí, je maskovat své skutečné motivy a důvody.

Bez ohledu na věk, vyspělost nebo pohlaví, když se škrábete hluboko pod ten povrch, který se většinou zdá inteligentní, nebezpečný nebo mazaný, dostanete se k emocionálně nezralému člověku na úrovni 5letého dítěte.

Ale neignorujte špatnou paměť toho dítěte. Nezapomene na vás, udělá plány, vrátí vám to, když si ani nevzpomenete na důvod.

Aby dosáhl svého cíle, nezastaví se před vlastní destrukcí. Ať už je důvod jakýkoli, je to pro ně to nejdůležitější na světě. Pro Štíra musíte být navždy jediným, abyste ji milovali a nikdy nemysleli na nikoho jiného.

Střelec

Jsou to také gambleři, baví je hrát triky a jejich nadšení je tak velké, že je docela možné oživovat mrtvé – samozřejmě, pouze pokud to dělají. Bojí se přiznat, že znají ten pocit smutku.

Neberte si Střelce ani náhodou, protože když je přesvědčený, že vás miluje, tak ho to za měsíc přejde. Pouze pokud nejste tak bohatí, abyste si ji udrželi, nebo nemáte postavení, které jí dává větší moc.

Stojí za to je přistihnout ve lži, protože to splétá takové zázraky z ospravedlnění, že se z toho stane neuvěřitelně zábavný zážitek. Střelci nevědí, jak lhát.

Zní to cudně a hezky? Abych dostal nostalgii. Nenechte se zmást, svatozář nevinnosti je nejmocnější obranou Střelce.

Je smutné vidět ji procházet životem. Tvrdošíjně odmítá pochopit, že její hodnotový systém je totálně naivní a nevhodný a že pořád něco podělá.

Člověk by se divil, co je její věcí, která jí dělá cestu vpřed? Mysl určitě ne. Chybí mu vytrvalost a disciplína a manipulace s penězi je nejhorší.

Jednoduše nemá smysl pro materiální hodnotu, nebo ji má, ale je nemocný, většinou umírá v bídě a chudobě. Hrubou pravdou je, že jediná věc, která vás dostane dopředu, je naděje na faktor štěstí.

Někteří mohou a vědí, a jiní, jako oni, jediné, co mohou dělat, je doufat ve štěstí. Ten filozofický žvanil moralisty, kterým prohlašuje snůšku nesmyslů, které nemají se životem a myslí nic společného, ​​ví, jak člověku zatočit žaludek.

článek pokračuje na další stránce..