Nejhorší horoskop všech dob: Máte odvahu přečíst si, co říká vaše znamení?

Kozoroh

Opravdoví lovci otroků, věří v osud do posledního písmene, slovo odpustit v jejich slovníku neexistuje. Můžete vedle nich žít celý život, být ženatý a nikdy nevíte, co vám řeknou.

Nevědí, jak vyjádřit své city slovy, a tak místo miluji tě často říkají ‚pojďme do domu‘. Prodali by svůj zadek za společenské postavení.

Je to zbabělec, běží po hlavě bez ohledu na to, jakmile se riziko zvýší. Utéct a nechat se na holičkách je něco, co dělá a bude dělat celý život.

Pokud se vám podaří zachytit to hovno pro pomstu, nečekejte uspokojení z toho, že uvidíte bolest na její tváři, když na ni dupete. Protože tady je další klíčová věc na ní: Je frigidní. Emocionálně negramotný.

Neschopná projevovat své emoce, natož je přijímat nebo dávat. Když je čára nakreslena, je příliš pomalá, tmavá a chudá na to, abychom s ní cítili skutečnou radost a uspokojení ze života.

Drž se dál od toho složitého frigidního zbabělce. Uvědomíte si, že vás ovládá někdo, kdo nestojí, neumí a nic neposkytuje.

Ale… Existuje výjimka, pokud najdete kozu, jejíž objetí je teplé a silné, jejíž slzy smutku a radosti jsou na její tváři pravidelným jevem, chyťte ji a nepusťte, protože jste našli čisté zlato.

Vodnář

Zhýralí freelanceři, kteří se 500krát za život ztratí. Byli by kamarádi všech, nakonec nikoho nezklamali a ty, kteří pro ně udělali nejvíc, poserou a zapomenou. Neustálé šťourání do soukromých životů druhých.

Asi vás nepřekvapí fakt, že podle statistik je většina špionů CIA ve znamení Vodnáře.

Pro přítele udělají v mžiku cokoli, ale všechno to spočítají. Mají tendenci sázet své lži na druhé, žijí nejkratší dobu, protože život bez odpovědnosti přináší brzkou smrt.

Lhal? V žádném případě! co je lež? To neexistuje. Je to iluze. Jsou jen různé pohledy na stejnou věc.

Potřebujeme mít otevřenou mysl a porozumění tomu, co se od nás liší. Nevěří na horoskopy. Podstatou Vodnáře je, že se o vás vůbec nestará, co si o ní říkáte nebo myslíte.

Důvod, proč je s vámi na prvním místě, je ten, že si myslí, že jste divní, a to je dost na to, aby se v jejich očích zařadil vysoko, protože si myslí, že je nepochopený, zvláštní, extra cenný.

V podstatě je to chudák, který se stará jen o sebe a má v hlavě špatnou dršťku. Nemá co nabídnout než hodnotový systém, ve kterém nebudete mít budoucnost sami pro sebe.

Ryby

Sebelítostní nuda, čekají, až je někdo přijde utěšit, nedokážou se bez cizí pomoci ani vyčůrat a v sebemenší maličkosti vidí nejvyšší senzaci, takže otravují lidi kolem sebe.

O přestávce, kdy mají dobrou náladu, řeší cizí problémy, pak zase propadají depresím – a tak dále. Ryby nelžou. To není možné, jejich náboženství to neumožňuje.

Pravidelně chodí na mše, pravidelně dostávají rozhřešení při zpovědi. Ostatně, kdyby to náhodou udělali, Všemohoucí by jim to nikdy neodpustil, jistě by je okamžitě spálil bleskem.