Pamatujete na chlapce, kterého lékaři prohlásili za mrtvého? Takhle dnes vypadá

Nic se nevyrovná mateřské lásce a tento příběh ženy, která objímala svého novorozeného syna, dokud se dítě, o kterém si myslela, že je mrtvé, nevrátí k životu, je skutečně velkým důkazem síly lásky.

Kate a David Oggovi z Queenslandu v Austrálii se snažili otěhotnět tři roky, a když se konečně dozvěděli radostnou zprávu, že čekají miminko, byli šťastní, zvláště když zjistili, že mají dvojčata. Rodiče také vybrali jména pro miminka, která se mají narodit: Jamie a Emily .

Věci však nešly podle plánu a 25. března 2010, v pouhých 26 týdnech, porodila. Přestože děti dorazily mnohem dříve, než se očekávalo, Kate a David byli připraveni stát se rodiči. Když se ale narodila dvojčata, Kate obdržela šokující zprávu: lékaři řekli, že Jamie porod nepřežije.

„Oba se narodili v děloze, ale Jamie nevydal ani hlásku, když se děloha roztrhla.“ Emily nahlas vykřikla ,“ řekla Kate pro Daily Mail. „Podívali jsme se a všichni se tísnili kolem Jamieho – v místnosti muselo být asi 20 lidí. Situace nevypadala povzbudivě. Nedýchal a jeho srdce se téměř úplně zastavilo. Lékaři to vzdali po 20 minutách.“

Pokračování na další straně