Při tragické autonehodě zemřela mladičká Jessika (†19). Dojemná slova spolužáků

Tragická dopravní nehoda je předmětem vyšetřování trnavské policie, která se stala osudnou pro 19letou Jessiku ze Staré Turé a ukončila tak její život.

19letá Jessika ze Staré Turé zaplatila svým životem za to, že usedla do auta vedle svého kamaráda Mateje (20), který byl pod vlivem alkoholu. Společně vyrazili v pondělí ráno na Audi A6 směrem z Vrbového (okr. Piešťany), ale na cestě nedojeli daleko. Mladý řidič ztratil kontrolu nad vozidlem a narazil do stromu. Jessiku v kritickém stavu převezli do piešťanské nemocnice, kde se bohužel její zranění ukázala jako smrtelná.

Dívce nalili ve škole do láhve Savo. Nevědomky ho vypila

Podle zprávy policistů, kteří přišli na místo nehody, se krátce před 6:00 ráno 20letý řidič na Audi A6 vydal z města Vrbové směrem na obec Krajné. Při průjezdu levotočivé zatáčky se však z dosud neznámých důvodů dostal vpravo mimo silnici a narazil do stromu. Bohužel, nehoda způsobila vážná zranění.

Žena utrpěla vážná zranění při dopravní nehodě a museli ji záchranáři umístit do umělého spánku, aby jí mohli poskytnout zdravotní péči. Poté byla převezena do nemocnice v kritickém stavu. Druhý účastník nehody, muž, utrpěl pohmoždění zápěstí. Mluvčí záchranářů Alena Krčová uvedla tyto informace. Bohužel, navzdory veškeré snaze lékařů, Jessika, která byla převezena do piešťanské nemocnice s vážnými zraněními, zemřela.

článek pokračuje na další stránce..