Rodiče tragicky přišli o všechny své děti – o šest měsíců později se stal zázrak, který je šokoval

V kterémkoli okamžiku našeho života se věci mohou změnit tragickým směrem. Jsou tragédie, které vlastně všechno obrátí vzhůru nohama. Tak to bylo s Lori a Chrisem Cobleovými. Najednou zemřely tři jejich milované děti a jejich životy byly prázdné a beznadějné.

Rok po této hrozné tragédii se ale dočkali nečekané zprávy, že čekají dokonce tři děti! Není přece nic nemožného, ​​aby rodiče pro své děti udělali. Děti jsou nejcennějším pokladem a pokladem rodičů.

Většina rodičů se asi shodne na tom, že pokud se ztratí, život bude vypadat úplně jinak a vždy bez nich bude hluboká prázdnota. To zažili manželé Lori a Chris Coble.

V květnu 2007 rodinu postihla nepředstavitelná tragédie. Lori seděla v autě se svými dětmi Kylem, Emmou a Katie, když se náhle stalo něco, co se nikdy nemělo stát… Velký, plně naložený náklaďák narazil plnou silou do jejich auta.

Lori si ani nepamatuje, co se tehdy stalo. Žena se vše dozvěděla až po této tragické události. Lori strávila celý den v zábavním centru se svou matkou a dětmi. Rodina oslavila Kyleovy narozeniny, během kterých byl pohoštěn, stoupal ve velkém kruhu zraku.

Na cestě domů Lori narazila na náklaďák se třemi dětmi – 5letým Kylem, 4letou Emmou a 2letou Katie! Nákladní auto vážilo podle OCR 20 tun.

Je také známo, že řidič kamionu před nárazem do jejich auta výrazně překročil povolenou rychlost. To mělo vliv na tragický výsledek!

Ona i její děti byli převezeni do samostatných nemocnic. Její manžel jim nemohl s ničím pomoci, a tak se o ně museli postarat lékaři.

Pokračování na další straně