Světová soutěž krásy má svoji vítězku! Česká kráska Karolína Gorylová získala titul MissTourism World 2023!

24letá kráska Karolína Gorylová z Českého Těšína titul Miss Tourism World Czech Republic 2023 získala ještě v srpnu. Tímto vítězstvím se mohla zúčastnit Miss Tourism World 2023, která se konala v době 9.-25. prosinec v Číně. Karolína dnes po návratu nám vyprávěla zážitky a zkušenosti z Číny.

V Číně jsem zažila neuvěřitelné dobrodružství, které mě zásadně obohatilo. Byla jsem totiž účastnicí světové soutěže Miss Tourism World, která se konala v Číně. Příprava na tuto soutěž trvala 14 dní a během této doby jsme se s ostatními soutěžícími vydávali poznávat místní kulturu a tradice a navštívili jsme spoustu zajímavých atrakcí. Mohli jsme vyzkoušet i tradiční Kung-Fu.

Poznali jsme město Sheshancun a bylo kouzelné, jaký doprovod lidí nás doprovázel. Naučili jsme se o místní kultuře, tradiční výrobě činského čaje nebo přesování pudru, dodala Karolína. Během finálového večera, jsme se představili v plavkách, ve večerních šatech, v národních kostýmech a volných disciplínách.

Mým talentem byl contemporary tanec, který jsem nacvičovala s neuvěřitelnou podporou a vedením Kataríny Polachové ve studiu Motýlek. Díky jejímu talentu a trpělivosti jsem se cítila připravená a sebejistá, když jsem vystupovala před očima poroty a publika. Vystoupení ve finále bylo pro mě opravdovým vrcholem celé soutěže.

článek pokračuje na další stránce…