TATO HROZNÁ PROROCTVÍ SE NAPLŇUJÍ? Týkají se TŘETÍ SVĚTOVÉ VÁLKY a rozpadu světa

Zajímavé je, že několik proroctví údajně předpovídalo válku v roce 2022, hrozby z východu, ale i konflikty v jiných zemích.

Sirény na Ukrajině zazněly brzy 24. února, což znamenalo začátek ruské ofenzívy kvůli krizi na Donbasu.

Řídící střely letěly na rozkaz prezidenta Vladimira Putina k vojenským cílům po celé zemi a Ústřední vojenské velení Ukrajiny oznámilo, že bylo bombardováno několik letišť, včetně Kyjeva Borispol, Nikolajev, Kramatorsk, Cherson a vojenské letiště v Charkově.

Zajímavostí je, že několik proroctví údajně předpovídalo válku v roce 2022, hrozby z východu, ale i konflikty v jiných zemích.

Zajímavostí je, že podle legend mluvil slavný francouzský astrolog Nostradamus o „hrozbě z východu“ a zmínil válku v Evropě v roce 2022.

Jako všechna Nostradamova proroctví je i další poněkud vágní, ale v posledních letech byla použita jako oznámení o třetí světové válce. Samozřejmě není moc těžké „napasovat“ hrozbu z východu, protože přesně takový postoj mají k Rusku země západní Evropy.

Před eskalací krize na Ukrajině se však objevil výklad, že tato Nostradamova věta odkazuje na současné napětí mezi Čínou a Tchaj-wanem, které by se opět mohlo shodovat s „hrozbou z východu“.

Také Tarabićovi údajně dávno předpověděli rozpad světa , jak ho známe, a vyhlásili tehdy třetí světovou válku.

Tarabićova proroctví prý říkají, že bude probíhat třetí světová válka a jak si Srbsko v těchto konfliktech mezi Východem a Západem povede. Uvádí se, že se nezúčastníme války, ale že budeme semeništěm cizích zpravodajských služeb. Údajně předpověděli rozpad NATO, kterému se v knize říká „západní král“. Podle záznamů jejich předpovědí bude otázka Kosova a Metohije vyřešena. Rusko zabere Konstantinopol a Hagia Sofia bude opět pravoslavným bohoslužebným místem, jako tomu bylo v jeho začátcích.

Zvláště zajímavé je proroctví údajně publikované v roce 2015  na hoře Athos v knize neznámého autora s názvem „Nadcházející katastrofy“, které varuje před velkými konflikty, které čekají Evropu a svět v budoucnu, a které odvysílala všechna média na čas.

Při válečných konfliktech mezi Ukrajinou a Ruskem není špatné si připomenout, co se tehdy psalo. Autor textu není znám a není jasné, s kým ze starších a mnichů z hory Athos mluvil. Uvádí se pouze, že rozhovor se odehrál v září 2007.

Jde o jeden z apokalyptických textů v duchu křesťanské tradice, spojený s prvky toho, co Tarabicova proroctví přinesla do srbského veřejného prostoru.

Pokračování na další straně