Udělejte TO s PENĚŽENKOU a peníze se budou jen hromadit: POZOR na jednu věc, když ji kupujete, a přitáhněte si do svého života BOHATSTVÍ

Jaké barvy, tvary a materiály by měla být peněženka, aby přilákala peníze – tipy feng shui.
Peněženka je naše zásobárna peněz, malá základna, do které ukládáme své hodnoty a odborníci na feng-šuej upozorňují, že může výrazně ovlivnit finanční štěstí. Pokud si vyberete správnou peněženku, její tvar, barvu a také datum nákupu, můžete přilákat hojnost.

Pokud jde o tvar, odborníci na feng shui radí, že nejlepší je obdélníková peněženka. Čtvercovým a kulatým peněženkám je třeba se vyhnout, protože ukazují na nedostatek finanční stability. Důležitá je také kvalita peněženky: všechny švy na výrobku by měly být rovnoměrné a materiál měkký a příjemný na dotek. Je také důležité, aby šňůrky, knoflíky a spojovací prvky na peněžence fungovaly – když jsou rozbité, přitahuje to špatné finance. Peněženka nesmí být průhledná, tj. její přihrádky by neměly být viditelné pro ostatní. Můžete na ni nosit šperky nebo detaily kovového prvku – zlaté detaily jako peníze, ale stříbro a ocel jsou také skvělé možnosti.

Kůže je považována za ideální materiál pro peněženku, má se za to, že tento materiál umožňuje oběh peněz. Při nákupu peněženky nešetřete, upozorňují odborníci na feng-šuej – ať je kvalitní a krásná a může se později vyplatit. Ve starověkém učení je zvláštní pozornost věnována barvám věcí, zejména těch, které ovlivňují finanční život. Červená je považována za nejúspěšnější barvu peněženky, ale pokud se vám nelíbí takový světlý odstín, můžete si koupit model v bílé, stříbrné, tmavě hnědé. Oranžové peněženky podle feng shui pomáhají těm, kteří chtějí ušetřit na velký nákup.

Pokračování na další straně