V neuvěřitelném TikTok videu maminka ukázala, jak je možné kojit trojčata

Kojení trojčat je hodně práce.

V současné době Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení kojenců do věku šesti měsíců a vybízí matky, aby kojily přikrmováním až do věku dvou let – nebo i déle .

Samozřejmě jsou situace, kdy se toho ani přes veškerou snahu matky nepodaří dosáhnout. Může tomu tak být například v případě, kdy je málo mléčných žláz a matka není schopna produkovat dostatek mléka, nebo v případě narození dvojčat, kdy je krmení dětí mateřským mlékem neuvěřitelně obtížné, časově i fyzicky náročné. Nina Dufrenne, ale ve svém TikTok videu ukázala, že kojení není nemožné ani pro trojčata.

Kojení trojčat je také možné

Nina už měla dceru, když vyšlo najevo, že s manželem čekají trojčata. Už během těhotenství se rozhodla svá miminka kojit, ale mnoho lidí se jí to snažilo odradit. 

TikTok video níže vám dává malý náhled na to, jak se jí podařilo přimět děti, aby dostávaly mateřské mléko do šesti měsíců věku. Video je plné záběrů, jak Nina kojí, kojí a uchovává mateřské mléko v samostatné lednici. Mimochodem, její standardní metodou bylo kojit dvě děti na jedno kojení a třetí dostávalo odsáté mateřské mléko.

článek pokračuje na další stránce..