Video z Kyjeva má již 20 milionů zhlédnutí. Je to prostě neuvěřitelné!

Není pochyb o tom, že znalost cizích jazyků je velmi užitečná dovednost. Můžeme ho využít v práci, na výletě nebo při navazování nových přátel.

Pro někoho je velmi obtížné naučit se jazyk a zároveň jiní umí pracovat s několika najednou. Dokonalým příkladem je Filip Crowther, který svými jazykovými schopnostmi poráží každého.

Natočeno v Kyjevě

Nedávno se do sítě dostala nahrávka z Kyjeva, která v tuto chvíli upoutala pozornost uživatelů internetu. To vše díky 41letému polyglotovi zprostředkovávajícímu zprávy o aktuální situaci na Ukrajině.

Britsko-německo-lucemburský novinář umí francouzsky, španělsky, portugalsky, anglicky, německy a lucembursky. Je zpravodajem Bílého domu pro France24 a zpravodajem Associated Press. Narodil se v Lucembursku. Má britského otce a německou matku. Během studií si vypiloval španělštinu a portugalštinu. Vystudoval hispánštinu na King’s Collage London.

„Hlášení v šesti jazycích z Kyjeva. V pořadí: angličtina, lucemburština, španělština, portugalština, francouzština a němčina,“ uvedl nedávno.

Výtku, kterou uvidíte níže, už vidělo přes 20 milionů lidí! Úžasné! Tento muž je velkou inspirací pro studium jazyků.

Pokračování na další straně