WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

Organizace na ochranu zvířat jsou pobouřeny

Navrhovaná politika se setkala s pobouřením skupin za práva zvířat i majitelů domácích zvířat, kteří tvrdí, že je neetická a zbytečná. Mnozí se také obávají nedostatku konzultací s majiteli domácích zvířat před přijetím takového drastického rozhodnutí.

Navzdory odporu však WEF tvrdí, že toto opatření jsou nezbytná, protože se domnívá, že snížení počtu domácích zvířat na celém světě pomůže snížit globální oteplování a další environmentální problémy způsobené přelidněním.

Dále tvrdí, že toto opatření pomůže snížit týrání zvířat, protože zajistí, aby žádné domácí zvíře nebylo vystaveno zanedbávání nebo špatnému zacházení.

WEF se také dostalo pod palbu pro nedostatek transparentnosti v tom, jak byla tato šílená iniciativa navržena. Organizace zatím neposkytla žádné důkazy, které by ukazovaly, že eutanazie domácích zvířat bude mít pozitivní vliv na životní prostředí nebo jak má odstranit týrání zvířat.

Pokud však v poslední době věnujete pozornost politice WEF, uvědomíte si, že ve skutečnosti nejde o záchranu světa. Všechny návrhy WEF mají jedno společné: dehumanizují nás, degradují nás a zesměšňují nás. Jsou navrženy tak, aby vzali lidem všechny radosti života a způsobily maximální bolest.

článek pokračuje na další stránce..