WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

WEF přiznává, že chce rozdrtit lidskou duši

Kampaň s cílem přimět lidstvo vzdát se masa a živit se brouky a cvrčky je dobrým příkladem. Zasvěcenec WEF ve skutečnosti přiznal, že jde o „rozdrcení lidské duše“.

Proč by měli mít nevolníci v navrhované dystopii povolenou společnost zvířat jako způsob k lepšímu vyrovnání se s beznadějí a odcizením, které vysává duši? K tomu jsou přece určena neúčinná a potenciálně škodlivá psychiatrická antidepresiva.

Pak je zde snaha o depopulaci, která byla dlouho konspirační teorií, ale teď už o ní mluví zcela otevřeně. Už se to ani nesnaží udržet v tajnosti. Podle různých postav WEF jsou všechna náboženská proti Světovému ekonomickému fóru, protože náboženství chtějí „více duší“, přičemž WEF je „chce na planetě méně“.

V jakém bodě se zastavíme a řekneme „dost“? Kolikrát musí Světové ekonomické fórum vyhlásit své zlověstné úmysly, než se svět zastaví a uvědomí si, co to vlastně hlásá?

Pravá ruka Klause Schwaba, Yuval Noah Harari, který je známý tím, že nahlas říká věci, které jiní jen šeptají, minulý týden přiznal to, co mnozí lidé už dlouho tušili.

Podle Harariho, který propagoval svou novou knihu, je velkou politickou otázkou 21. století: „K čemu potřebujeme tolik lidí?

A není to ani poprvé, co Yuval Noah Harari prozradil jejich plány s lidstvem. Nedávno prohlásil, že WEF považuje velkou většinu lidské populace za zastaralou, zbytečnou a nadbytečnou. Poradce WEF zhodnotil rozšířenou úzkost mezi „obyčejnými lidmi“ jako zakořeněnou ve strachu, že v budoucnosti řízené „inteligentními lidmi“ zůstaneme „pozadu“.

Podle Harariho, který promluvil jménem samozvaných globálních elit a potvrdil, že „převážnou většinu z vás prostě nepotřebujeme“, jsou takové obavy lidí oprávněné.

článek pokračuje na další stránce..