WEF chce utratit miliony domácích koček a psů v rámci boje proti klimatickým změnám

Prohlédněte si video (v angličtině), které tato témata rozebírá:

Samozřejmě, mainstream je zkorumpován Světovým ekonomickým fórem a pokusí se vás „zrušit“ (scenzurovat, zničit vám kariéru a podobně), pokud si troufnete otevřeně mluvit o některém z těchto problémů.

Podle médií hlavního proudu v roce 2022 je obezita zdravá. Vakcíny nezpůsobují, že lidé padají k zemi a umírají. A že potrat je vlastně láska.

George Orwell nás před těmito časy varoval. Řekl, že nás přesvědčí, že válka je mír. Jakou jen měl pravdu! Nyní se nás snaží přesvědčit, že eutanazie domácích zvířat je způsob, jak snížit týrání zvířat.

Jen čas ukáže, zda tuto kontroverzní politiku WEF přijmou země po celém světě. Jedno je však již nyní jisté: Majitelé domácích zvířat se nevzdají bez boje. A ani by neměli.

Světové ekonomické fórum vydalo sérii mrazivých varování pro lidi na celém světě: Odevzdejte svou suverenitu globální elitě, jinak budete čelit jisté smrti.

Tato po moci toužící kabala miliardářů a politiků už dlouho plánovala zotročit masy a nyní se ujali činů.

Pokud nevyhovíme jejich požadavkům, varuje WEF, čeká nás jistá záhuba. Tvrdí, že pouze předáním naší svobody a autonomie elitě můžeme doufat, že se vyhneme katastrofám, které se rýsují na obzoru.

Realita je však taková, že stále více lidí se probouzí a odmítá podřídit tyranským požadavkům WEF. Odvážní aktivisté a rebelové povstávají, aby bojovali proti samozvané globální elitě, odhodláni bránit svou suverenitu za každou cenu, odhodláni chránit své rodiny a ty, které milují.

Připojíte se k nim v boji za svobodu, nebo se obalíte strachem a podřídíte se požadavkům genocidní globální elity? Výběr je na vás. Ale ať uděláte cokoliv, nepodceňujte důsledky svých rozhodnutí.