ZATMĚNÍ SLUNCE VE ŠTÍRU 25. ŘÍJNA PŘINÁŠÍ ZMĚNY: Zde je to, co vás čeká

Toto období vás vybízí k úplnému návratu k sobě, objevení svého potenciálu a zapamatování si svých předností. Pokud jste dlouho chtěli vědět o něčem pravdu, nyní je čas. Ukažte své pocity, řekněte lidem svou pravdu, řekněte některým lidem, že vám ublížili; poděkujte těm, kteří vás vychovali… Nechte promluvit svou duši!

Zatmění jsou považována za důležitou událost v astrologii a přinášejí četné změny. Brzy, 25. října, nás čeká zatmění Slunce ve Štíru.

Protože toto zatmění nastává v sezóně Štíra a je známo, že Štír je jedním z nejsložitějších a nejzáhadnějších znamení zvěrokruhu, přináší proměny. Slunce vstupuje do znamení Štíra 23. října a bude tam až do 22. listopadu. Toto období bude velmi silné a ve svém životě zaznamenáte mnoho změn.

Štír je znakem hloubky, intimity a extrémních citů, takže je třeba očekávat, že se taková témata budou v tomto období často objevovat.

Budeme chtít nahlédnout nad povrch v mnoha oblastech života, objevit to, co je hluboké, co je v nás skryté, potlačené. Chcete objevit vše, co je skryté a tajné, a čelit pravdě někdy není tak jednoduchý a příjemný pocit.

Aktuálně je Slunce ve znamení Vah a my usilujeme o spravedlnost a absolutní rovnováhu, ale při přesunu do Štíra se řídíme spíše intuicí, reagujeme podle pocitu.

Štír je vášnivý, má silnou vůli, ví, co chce získat. Bojuje za to ze všech sil. Zatmění Slunce ve Štíru přináší takovou energii všem znamením – léčivým i transformačním.

Pokračování na další straně