13. listopad 2023 je také dnem novoluní ve Štíru – pojďme se zarýt hluboko do své duše!

V 11:27 13. listopadu poslední novoluní podzimu na noční obloze vrhá světlo a stín na naši duši a vyzařuje zvláštní kosmickou a astrologickou energii. Toto novoluní nastává na 20. stupni tajemného, ​​mystického a vášnivého Štíra, takže mnozí z nás tyto vlny energie hluboce pocítí.

Štír je možná jedním z nejzajímavějších a nejmocnějších znamení zvěrokruhu, ale jeho vnitřní síla je spíše duševní a psychologická Štír má zvláštní afinitu k jemnému a neviditelnému světu, je obzvláště intuitivní , vášnivě se zajímá o vše esoterické a jiné dimenzionální a objevuje všechny skryté hlubiny lidské povahy.

Proto jsme při novoluní 13. listopadu intenzivně vybízeni k tomu, abychom prozkoumali a pronikli do hloubky, abychom pochopili a správně vyjádřili své vlastní emoce a duši.

Jaká je naše role v tomto světě i mimo něj? Jsme na správné cestě? Plníme to, k čemu jsme povoláni? Jsme autentičtí, jsme schopni být v plném souladu a jednat se svým skutečným já? Může být něco úplně špatné? Energie Štíra nás vybízí k zodpovězení těchto klíčových otázek.

Pokračování na další straně