4 ženy podle znamení zvěrokruhu, které s věkem jen omládnou

Jsou ženy, kterým roky jakoby vůbec „neberou“. Některé zástupkyně něžného pohlaví, které byly v mládí šedými myškami, navíc s přibývajícím věkem jen zkrášlují.

Podle esoteriků se takové magické změny obvykle dějí dámám narozeným ve 4 konstelacích.

Kozoroh

V mládí se dívky Kozoroha rozhodly být ve stínu, aniž by se považovaly za chytré a krásné. Aniž by ocenili své vlastní přednosti, často zůstávají bez pozornosti chlapů, kteří si vybírají odvážnější a nekomplikované dívky.

S věkem však Kozorohové nacházejí sebevědomí, koneckonců jsou opravdu chytří, cílevědomí a schopní dosáhnout velkých výšek.
Spolu se sebevědomím přichází touha být skutečnou ženou. A stávají se.

To se děje bez zvláštního úsilí. Prostě příroda sama rozhodne, že je čas, aby se šedé myšky proměnily v krasavice.

A někdy je nemožné poznat krásné a luxusní 40leté ženy tohoto znamení na starých fotografiích z mládí, kde na nás nesměle kouká legrační hranatá puberťačka.

Rak

Stejně jako Kozorohové, i ženy Rak v dětství a mládí také nerady vyčnívají z davu. Tento nedostatek sebevědomí je činí tichými, mají málo přátel. Raci však mají rádi ticho a samotu, kdy mohou být sami se svými myšlenkami a sny.

V těchto snech si představují samy sebe jako skutečné princezny, u jejichž nohou klečí nejkrásnější princové světa. Po mnoha letech se ukazuje, že tyto sny nebyly úplně prázdné.

Čím jsou dívky Rak starší, tím jsou jejich chůze jistější, vzhled je jasnější, tělo se stává ženštějším. Přesně takové ženy často vyhledávají muži všech věkových kategorií, protože je hned vidět – skutečná žena!

Pokračování na další straně