CO NÁM PŘINÁŠÍ ZATMĚNÍ MĚSÍCE VE ŠTÍRU 5. KVĚTNA? Silné energie a hluboké emoce si s námi budou hrát

Zatmění měsíce v znamení Štíra nám nabízí převratný zážitek a silnou symboliku čísla 5. Zjistěte, jak můžete s těmito silami manipulovat.

Každé zatmění přináší události, které jsou nezbytné pro náš duchovní růst a vývoj. I když je tento aspekt považován za symbol velkých výzev a překážek, každá z nich existuje z nějakého důvodu a učí nás, jakou cestou bychom se měli vydat.

Pod vlivem tohoto zatmění budete mít potřebu uzavřít určitou kapitolu svého života. Vše se odehrává v tajemném znamení Štíra,   takže se můžeme stáhnout do sebe, hlouběji poznat své nitro a uvědomit si, jak jsme autentičtí, jaké máme talenty, přednosti, zvláštnosti…

Štír, známý tím, že podporuje transformaci, je také spojován s energií Fénixe, který má schopnost a sílu vstát z popela.

Teď je ten správný okamžik stáhnout se, být trochu sám a podívat se do svého srdce. Můžete najít zajímavé a cenné poznatky, které podporují duchovní růst. Je zde šance objevit svou cestu, zhodnotit své vztahy a situace, ve kterých se nacházíte.

Toto zatmění úplňku ve Štíru také přináší spoustu nádherné synchronicity a symboliky a také silnou energii číslo 5.

Číslo 5 – energie hry

Úplňkové zatmění ve znamení Štíra připadá na 5. den 5. měsíce v roce při 14 stupních Štíra (1+4). Energie čísla 5 je silná a symbolizuje změnu, představivost a hru. Je spojován s živly vzduchu, země, ohně, vody a éteru a v astrologii je pátý dům spojován se znamením Lva – láska, romantika, děti a věci, které nás baví.

Pokračování na další straně