Čtyřletý chlapec prozradil ve školce tajemství svého otce – učitelé pak zvedli telefon a dožadovali se odpovědí

U tohoto 4letého dítěte bylo doma něco velmi špatně. Když učitelka viděla chlapce plakat ve škole, rozhodla se přijít problému na kloub. Telefonát s tátou ji nechal v šoku. Tahle učitelka si zaslouží zlatou medaili za to, co udělala!

Učitel je obvykle druhým nejdůležitějším dospělým v životě dítěte.

Nancy Bleur je krásná a starostlivá 54letá učitelka mateřské školy. Své studenty naprosto zbožňuje a jde jim maximálně vstříc.

Jednoho dne si všimla, že se čtyřletý Camden v její třídě chová jinak. Rozhodla se s ním promluvit, aby zjistila, co se děje. Tehdy Camden začal mluvit o svém otci. Cítila, jak se jí sevřelo srdce. Cítila, že musí něco udělat. Camdenův otec, 34letý Darrell Petersen, byl velmi nemocný. Nancy věděla, jak je nemoc vážná, a dělalo jí starosti, jak ovlivňuje Camdenovu holčičku. Rozhodla se tedy otci zavolat.

Darredovy ledviny byly vážně nemocné a pracovaly pouze na 20 procent. Byl na dialýze a vypadal velmi špatně a chudák Camden byla z návštěvy svého otce zděšená. Nancy chtěla rodině pomoci, jak jen mohla. Mohlo by se zdát, že hlídala děti, pomáhala s nákupem potravin, vařením a dalšími běžnými domácími pracemi, ale Nancy přiložila ruku k dílu.

Pokračování na další straně