Dívka (3) dojala miliony lidí, kteří slyšeli její píseň o Ježíšově utrpení

Malá Claire (3) dojala miliony lidí, kteří slyšeli její ztvárnění písně „Gethsemane“, ve které zpívá o utrpení Ježíše.

Ježíš nám v evangeliu říká: Nechte maličké přicházet ke mně, protože jejich království je Boží . Je něco krásnějšího a sladšího než čisté svědectví, které vychází ze srdce malého dítěte?

Přesně to je patrné na videu tříleté Claire Ryannové z Utahu, která se zpěvem podělila se světem o své něžné svědectví o Ježíši, který ji miluje natolik, že za ni položil život.

Malá Claire svými výkony potěšila svět a za všechno může její otec Dave, který píše hudbu pro reklamy a filmy, a jednou řekl, jak si ve třech letech uvědomil, že má Claire zvláštní talent: „Pár před měsíci, když byly Claire tři roky, platil jsem za hotel a když jsem se otočil, Claire zpívala v hale Disneyho Malou mořskou vílu. Všichni vytáhli telefony a natočili ji.

Tehdy jsem ještě nevěděl, že má takovou paměť, že si pamatuje všechna slova. „Její první video získalo na YouTube více než 8 milionů zhlédnutí. Tak začala Claire své dobrodružství s miliony fanoušků a otcem, který si s ní hraje a natáčí pro ni videa. Ale zvláště jedna píseň se dotkla lidských srdcí.

Její babička jí tu píseň zazpívala poprvé. Clairein otec dosvědčuje, že od té doby, co slyšela píseň s názvem Getsemane , nepřestávala ji zpívat celé dny, zpívala ji nepřetržitě, zvláště před spaním.

Pokračování na další straně