DO KONCE PROSINCE MINULOST OŽIJE: TATO znamení dostanou DRUHOU ŠANCI vrátit svou bývalou lásku opět do svého života

V životě nás může překvapit spousta věcí. Největším překvapením však je, když se znovu stane něco, o čem si myslíte, že patří do minulosti navždy. Taková překvapení mohou být nepříjemná, ale s těmito znameními budou taková překvapení tím nejlepším dárkem, jaký si mohou přát.

STŘELEC

Do konce prosince: Jste ve všem velmi opatrní a nedovolíte, aby se vám stalo nějaké překvapení. Pokud se nějaká stane, nehodí se k vám, protože si vyčítáte, že jste něco takového nepředvídali.

Překvapení, které následuje, však bude něco úžasného a nebudete toho litovat ani se kvůli tomu cítit provinile. Přichází pro vás překvapení, které změní váš život a udělá ho šťastnějším a lepším.

Existuje jedna osoba z vaší minulosti, kterou nyní stále milujete, ale okolnosti byly takové, že jste už nemohli být spolu. To vše vás tak dlouho bolelo, ale postupem času jste se s tím smířili.

Některé události však otevřou staré kapitoly z vašeho života a vytvoří možnost být znovu se svou nekajícnou láskou. Bude to pro vás velké překvapení, téměř šok, ale pro vás tím nejlepším možným způsobem.

Nevyhnete se tomu, co vám přijde do cesty, a pravděpodobně ani nechcete. Do vašeho života znovu vstoupí stará láska a díky ní budete znovu cítit lásku jako nikdy předtím. Bude to pro vás hodně velké překvapení, ale rozhodně se budete tentokrát snažit, aby vás nic neroztrhlo.

Pokračování na další starně