DO KONCE ÚNORA: Blíženci si užijí ROMANTICKÉ chvíle, Panna dostane DŮLEŽITOU NOVINKU, a TOTO znamení zažije opravdové KOUZLO!

BLÍŽENCI

Do konce února: Ve společnosti svého milostného partnera prožijete nádherné dny, dny, které vám zůstanou v hluboké paměti na romantické chvíle s vaší láskou. Váš partner se bude snažit, aby vše bylo dokonalé.

Budete středem pozornosti svého partnera a partner vás potěší. Bude to úžasný pocit, který vám ukáže, jak vás váš partner miluje. Bude to něco neobvyklého, protože takové překvapení vám partner ještě nikdy nedal.

Možná si myslíte, že váš partner chce napravit něco, co udělal nebo udělá. Není to však tak, váš partner nic špatného neudělal. Chce vám jednoduše ukázat, jak vás miluje, a chce s vámi trávit romantické chvíle.

Možná jste se v poslední době od sebe trochu vzdálili, a tak toto období bude příležitostí k opětovnému sblížení. Láska je to, co bude nejdůležitější v období, které vás čeká. Bude to láska, která bude ve vašich myšlenkách a ve vašich činech.

Vše bude podřízeno lásce, romantice a nádherným okamžikům. Můžete očekávat, že vás partner vezme někam za romantikou, protože na to budete mít dost času.

Budete se cítit obzvláště milováni svým partnerem a bude to nádherný pocit. Budete chtít, aby ten pocit trval nepřetržitě, tak dobře a pohodlně, jak se budete cítit. Láska mezi vámi může být jen silnější a nezlomitelná. Bude to dostatečný důkaz, že jste jeden pro druhého stvořeni a že jste jeden pro druhého souzeni.

Pokračování na další straně