Druhá část ledna přinese kouzlo lásky – dokonce tři znamení potkají svou spřízněnou duši a na jedno čeká bohatství!


 Zatímco někteří si ještě užívají sváteční atmosféru, jiní kouzlo svátečního i romantického teprve zažijí, a když máte klid v duši a lásku v srdci, nepotřebujete další bohatství…

BERAN:

Cítíte, že toto je měsíc vašich snů, takže ve vaší duši je plamen. Jedno vřelé oko vám to zapálilo v srdci a teď jim podřizujete vše. Jen aby vám láska vydržela a víc od života nepotřebujete. Pro vás jsou materiální věci nedůležité; co nosíš ve svém srdci, je pro tebe bohatství.

BÝK:

Posunuli jste se trochu dopředu, ale neposunuli jste se příliš daleko. Je to tvoje chyba, že jdeš dopředu a pak zpátky. Když začnete nová vítězství, není cesty zpět. Jděte vpřed a neohlížejte se, dokud nenajdete cíl, pro který jste pracovali.

BLÍŽENCI:

Toužíte po své spřízněné duši a pečlivě ji hledáte. Díváte se, měříte a vážíte, posloucháte vše kolem sebe. Chcete něco podobného sobě, ale tak odlišného od všech ostatních a zvláštního. V druhé polovině ledna najdete právě takovou. Setkáním s ní budete mít pocit, že jste šťastní, jako byste našli velké jmění.

RAK:

Všechny vaše touhy vás táhnou k tomu, abyste napravili chybu, kterou jste udělali. Je čas omluvit se jedné osobě, které jsi ublížil a která tě milovala. Nyní máte pocit, že byla vaší spřízněnou duší, a chcete ji získat zpět. Pokud ji vezmete zpět, už ji nikdy nepustíte.

LEV:

Vaše city se vytrácejí a možná je na čase si přiznat, že je konec. S vašimi vyhaslými pocity je to, co následuje, nevyhnutelné. Na konci tunelu vás ale čeká nové a nečekané světlo. Vaše spřízněná duše, která vám do života přinese nové a krásné emoce.

PANNA:

Cítíte se jako král, ačkoli nemáte bohatství a zámek. Pronásleduje vás skutečné kouzlo lásky, jaké jste si nikdy nepředstavovali. Z vaší lásky se zrodí krásný vztah, který vydrží. Zároveň to bude vaše spřízněná duše, o které jste pochybovali, že ji najdete.

Pokračování na další straně