Každé znamení zvěrokruhu má své nešťastné číslo: dobře si ho zapamatujte a vyhněte se mu

Astrologie a numerologie spolu úzce souvisejí. Proto mají čísla velký vliv na planety a hvězdy i na souhvězdí. Dnes představená čísla jsou smolná čísla pro znamení zvěrokruhu. Podívejme se, kterým číslům byste se měli vyhnout v závislosti na vašem znamení.

Beran

Vaše šťastné číslo je 7. Toto číslo je šťastným číslem Raka, takže pokud máte přítele v tomto znamení, možná jste si spletli jeho štěstí s vaším. Od nynějška se snažte číslu 7 vyhýbat. Pamatujte, že oběti jsou někdy nevyhnutelné.

Býk

Býci jsou poctiví, vážní tvorové a jejich neseriózní přístup je zarážející. Dokonce i když jde o vaření kávy nebo pečení dortu. Vaše úspěchy jsou stejně monumentální jako vaše neúspěchy, takže i vaše smolné číslo 359 by mělo být působivé. S tímto číslem se pravděpodobně nesetkáte příliš často, takže byste se neměli příliš znepokojovat.

Blíženci

Smolným číslem pro Blížence je osmička, jejíž tvar naznačuje opakování a nekonečno. Proto toto číslo nemáte příliš rádi. Pokud se chystáte navštívit Čínu, možná byste měli zvážit jinou destinaci, protože se věří, že číslo 8 přináší této zemi štěstí a prosperitu. Zvažte návštěvu Indie, protože Indové věří, že číslo 8 ničí vztahy a mír.

Rak

Vaše smolné číslo je 4, což je zároveň nejnenáviděnější číslo v Japonsku. Japonci považují toto číslo za nešťastné, protože jeho výslovnost je velmi podobná slovu „smrt“, které je běžné i v jiných asijských jazycích a kulturách. Jiní považují číslo „4“ za tak nešťastné, že ho odstraňují z čísel sedadel, čísel podlaží a názvů sportovních týmů. Pokud jste se narodili ve znamení Raka, pravděpodobně najdete s Japonci společnou řeč. Je to proto, že zástupcům vašeho znamení zvěrokruhu se doporučuje vyhnout se tomuto číslu za každou cenu.

Lev

Majestátní lvi, králové zvěrokruhu, potřebují stejně majestátní smolná čísla jako oni sami. Proto je jejich smolným číslem 13, král smolných čísel. Je to nejčastější smolné číslo v různých zemích světa. Pokud jste se tohoto čísla vždy báli, bojte se ho i nadále.

Panna

Vaše nešťastné číslo je 9, které je v Japonsku považováno za nešťastné, protože se velmi podobá číslu 4, které se shoduje se slovem „smrt“ a také se slovy „mučení“ a „utrpení“. Vaše znamení zvěrokruhu je pravděpodobně příliš soucitné a citlivé na to, aby se vypořádalo s tak krutým číslem.

Pokračování na další straně