Netřeba drahé zákroky, toto funguje rychle: Specialistka ukázala 7 top cviků pro štíhlé paže a krásné poprsí!

cvičení 4

Ležet na břiše, ohněte nohy v kolenou a chyťte si kotníky. Pokud jste začátečník, držte tuto pozici na 20 sekund a pak udělejte na 10-sekundovou přestávku. Opakujte to třikrát. Postupně čas prodlužujte.

cvičení 5

Postavte se půl metru od stěny, předpažte ruce před sebe a začněte tisknout na stěnu pěstmi. Budete cítit všechny svaly, které jsou do tohoto cvičení zapojeny (prsa, ruce, břicho). Tiskněte 20 sekund, potom odpočívejte 10 sekund. Opakujte třikrát.

cvičení 6

Ležet na lavičce, na míči nebo na podlaze. Napněte hruď a zvedněte činky nad hlavu oběma rukama. Potom opět sundejte a ihned je znovu vytáhněte. Opakujte toto cvičení 8 krát – rychlost musí konstantní. Činky by měli mít dostatečně velkou váhu, aby zapojily všechny hrudní svaly. Proveďte 3 opakování tohoto cvičení.

cvičení 7

Toto cvičení zapojí vaše svaly a pomůže dát vaší poprsí krásný tvar. Vezměte si činky. Když stojíte, mírně ohněte nohy v kolenou a zakloňte trup dopředu. S nádechem zvedněte ruce do boků (také by měly být mírně ohnuté v loktech). Vaše předloktí by měly být rovnoběžné se zemí. Proveďte 2 sady s 12 opakováními.

Alena Fyodorova , zdroj Brightside