Novoluní ve Lvu 16. srpna uzavírá cyklus léta – Je nám dána odvaha přenášet hory

16. srpna se na obloze objeví poslední letní novoluní na 23 stupních Lva. Tento astronomický úkaz v sobě skrývá neuvěřitelnou energii a vytváří nádherný astrální aspekt, který nás přibližuje k našemu záměru, k cestě, na které skutečně jsme.

Vzhledem k tomu, že novolunní je ve znamení lva, lze zdůraznit vše, co souvisí s našimi romantickými vztahy, vztahy s našimi dětmi, naší sebeúctou a sebehodnocením a za daných okolností se učíme více milovat sami sebe a při zároveň se učíme lásku přijímat, nejen ji dávat .

Srpnový novoluní ve Lvu je tu, aby zapálil svíčku radosti, světla a pohody v našich duších, aby nám pomohl vyjádřit se kreativněji než kdy předtím. Testuje také naši štědrost vůči druhým a naše dávání těm, které milujeme.

Zároveň nás báječná energie Lva povzbuzuje k tomu, abychom byli hrdí na to, kdo jsme, zvyšovali si sebevědomí a statečně převzali zodpovědnost za svůj vlastní život.

Během novoluní musíme počítat i s retrográdní Venuší, takže se zaměříme na jednoduchost věcí, které zažíváme, jasněji uvidíme své potřeby, budeme obnoveni , abychom mohli také obnovit své vztahy s ostatními.

Věnujte pozornost tomu, jak řešíte své vztahy v době novoluní ve Lvu, kdy retrográdní Venuše zvyšuje svůj vliv. To totiž prověří vaši schopnost stanovit hranice, zapojit se do zdravého konfliktu a rozpoznat, kdy stojí za to bojovat.

Pokračování na další straně