Oblíbenci vesmíru: Pokud vaše jméno obsahuje tato písmena, máte všechny dveře v životě otevřené

Kromě numerologie je tu i kouzlo písmen. Naznačuje, že ti ve vašem jménu mohou mít pozitivní nebo negativní vliv na váš osud. Podívejte se, jestli patříte mezi oblíbence Vesmíru.

Stejně jako v jakékoli jiné oblasti života má naše jméno v magii velký význam. Zde se používá ke spojení člověka s určitými energiemi a symboly. Jméno lze použít k vytvoření kouzel, amuletů a talismanů, které pomáhají dosáhnout určitých cílů.

Z esoterického hlediska může mít jméno také posvátný význam a být spojeno s určitými symboly a energiemi. Například se znameními zvěrokruhu, živly a planetami. To umožňuje kouzelníkovi používat jméno k vytváření kouzel a talismanů, které budou pro konkrétního člověka nejúčinnější.

Ti, kdo praktikují magické služby nebo rozumí esoterice, jsou si tedy jisti: ne nadarmo se v našich jménech objevují určitá písmena. Mohou to být tipy na akci, ochranné amulety nebo symboly, které vás samotný Vesmír označil za své oblíbené. Ty jsou celkem tři a každá má v názvu nejsilnější pozice. Pojďme si o všem říct podrobněji.

Pokračování na další straně