Rok, kdy jste se narodili, ovlivňuje váš osud a karmu. Ověřte si svůj osud podle tibetského horoskopu!

Tibetský horoskop klasifikuje roky narození v Mevy. Mají utvářet náš osud a naše rozhodnutí a volby určují karmu

Najděte svůj rok narození a podívejte se, jaká osobnost a predispozice vám byly předpovězeny.

Meva 1

V hlavě se vám pořád něco děje a žijete ve svém vlastním světě. Bohužel máte tendenci vidět všechno černě a vaše tvrdohlavost lidi od sebe odhání. Jste velmi flexibilní a přizpůsobiví. Protože jste srdcem romantik, jste citliví na bolest a utrpení a vaše deprese jsou velmi reálné. Proto máte tendenci vše utápět v alkoholu a drogách. Po fyzické stránce si poškozujete ledviny, močový a reprodukční systém.

Meva 2

Jste laskaví a soucitní a agresivní projevy jsou vám zcela cizí. Máte jedinečnou schopnost vidět detaily a jste velmi ochranitelští, ale chybí vám instinkty vůdce. Nejúspěšnější jste po čtyřicítce. V lásce jste bezmezně oddaní a necháváte se vést spíše emocemi než logikou. Máte chuť na sladké a můžete snadno nabrat nadváhu. Slabiny v oblasti páteře a trávicího systému.

Meva 3

Lidé narození ve třetím roce Mevy jsou individualisté s pozitivním pohledem na život. Nade vše si cení své nezávislosti a úspěšnými se stávají ve věku 34 až 38 let. Snadno přitahují peníze, ale jsou náchylní k jejich ztrátě. Dbejte na své nohy z hlediska zdraví.

Meva 4

Můžete myslet pozitivně, ale chybí vám pevná vůle. Váš přátelský postoj k lidem a světu umožňuje, aby vás snadno někdo využil. Čím více si to uvědomíte, tím větším překážkám budete ve svém okolí čelit. Chcete být otevření a upřímní, ale zklamání vás zraňuje a nutí vás toho litovat. Jste také náchylní ke kloubním a respiračním onemocněním.

Pokračování na další straně