Tato 4 znamení zvěrokruhu čekají na nejšťastnější léto svého života: Mají měsíce na co vzpomínat

Pro některé lidi bude léto velmi šťastným obdobím a zažijí nejlepší léto v životě. Kromě osobních změn dochází také ke změnám v životních plánech: Od 21. června do 23. září dojde k mnoha pozitivním změnám a nejvíce se to dotkne čtyř znamení zvěrokruhu.

Býk

Lidé narození v tomto zemském znamení se budou cítit velmi sebejistě, když Jupiter projde prvním domem identity. To je tranzit, který jim přináší optimismus a postoj, že v budoucnu zvládnou všechno, ale také zanechají minulost. V letních měsících bude energie obzvláště výrazná a lidé z vás budou imponovat, ale hlavně budete ohromeni vy sami. Otevřete oči dokořán, abyste nepropásli všechny příležitosti a pamatujte, že není dobré to přehánět. Je to skvělý tranzit, pokud plánujete cestovat, poznávat nové lidi a bavit se.

6. června se Venuše přestěhovala do čtvrtého domu, který představuje domov, a jelikož je to vládnoucí planeta tohoto znamení, bude mít velký vliv. Když se to 22. července začne pohybovat retrográdně, začnete přehodnocovat své soukromé vztahy a rodinný život. Budete přemýšlet o pocitu bezpečí a svých touhách v citových vztazích. Ale Mars, planeta silné energie, bude od 11. července v pátém domě, což podtrhne vaši touhu užívat si všeho, co život nabízí. Na konci července to bude čas štěstí a úspěchu díky vynaloženému úsilí, protože Mars vytvoří trigon s Jupiterem. Poslouchejte své instinkty a riskujte a buďte připraveni na všechny příležitosti, které se vám otevřou. Letos v létě jsou planety na vaší straně.

Lev

Letos v létě si vás všimnou. Jupiter prochází vaším desátým domem práce a vytváří pozornost, kterou jen pro sebe chcete. Vaše reputace roste a vy budete připraveni vyniknout. Existuje otevřená cesta ke kariérnímu postupu, služebním cestám, změně zaměstnání a všeobecnému obchodnímu úspěchu. Od 19. června bude čas vybrat si ty správné příležitosti, které vás budou bavit, protože toho stihnete hodně.

Když Venuše projde 22. července retrográdním prostřednictvím vašeho prvního domu, začnete znovu přemýšlet o svém obrazu. Léto 2023 bude časem nového vzhledu, ale dejte si pozor, abyste se na sebe nezačali dívat jen skrze fyzický vzhled. Kromě toho je důležité poslouchat své instinkty ohledně peněz, protože odvážný Mars bude od 15. srpna tvořit trigon s Uranem v desátém domě. Budete mít také jasně vyjádřenou touhu po svobodě a se vším budete mít vysokou úroveň energie, takže bude ten správný čas na nové projekty. Bude to také dobrý čas na setkání s novými lidmi a zábavné zážitky.

Pokračování na další straně